Vanavond een oefenwedstrijd tegen Luctor/Heinekenszand, een topploeg uit de 3de klasse. Robin, Gino en Menno hadden vrijaf gekregen om ze niet te zwaar te belasten. Dat leverde onderstaande opstelling op:

Gelijk vanaf het begin twee goed voetballende ploegen die aantrekkelijk voetbal lieten zien en de aanval zochten maar echt grote kansen leverde dat niet op. Na een half uur spelen was het de thuisploeg die wat meer aan de bal kwam maar de bezoekers sloegen toe. In een langlopende Meeuwenaanval probeerden Milan en Jordan de bal voor het doel te krijgen wat uiteindelijk lukte. Teun kopte de bal richting verre paal en het was Gennaro die het laatste zetje gaf. Lang duurde de voorsprong niet want twee minuten later stond het alweer gelijk. In de achterhoede kregen de bezoekers geen controle over de bal waarvan de thuisploeg goed profiteerde, 1-1. Vlak voor rust leek De Meeuwen op voorsprong te komen maar de kopbal van Teun, na een voorzet van Milan, ging via de paal naast. Toch sloegen de bezoekers in de extra extra tijd toch nog toe, de goed op links opgekomen Sven schoot de bal schuin in de dak van het doel, 1-2. Na rust was Jochem de vervanger van Jesse. In de tweede helft had De Meeuwen weinig meer in te brengen, de thuisclub combineerde vlot en soepel en de bezoekers liepen achter de feiten aan. Binnen een paar minuten stond het dan ook al 2-2 en na een kwartier werd na een goede voorzet de 3-2 fraai binnengeschoten. Niels kwam er in voor Sven en Vincent voor David. Halverwege de tweede helft kwam Abdul er in voor Kevin en Sven kwam nog terug voor de geblesseerde Sjoerd. Na een voorzet van rechts gleed Vincenzo de bal achter zijn eigen doelman, 4-2 en even later kwam de thuisploeg via een mooi opgezette aanval op 5-2. Vlak voor tijd zette Gennaro de eindstand van 5-3 op het scorebord na een voorzet van Niels.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Sven Baas, Maas Boogaard, Vincenzo Lorello, Milan Feleus, Sjoerd Melis, Teun Steketee, Jordan Francke, David Wattel, Gennaro Eikenhout en Kevin Janse en de reserves: Jochem Lissenburg, Niels Sanderse, Vincent Heeren en Abdul Aishan.