Welzijn Veere

Welzijn Veere werkt verbindend en brengt mensen in Zoutelande bij elkaar. Want we kunnen allemaal iets voor elkaar betekenen! Welzijn Veere werkt professioneel samen met vrijwilligers en levert gedreven ondersteuning om bij te dragen aan het welzijn van alle burgers. Dat doen we hartelijk en warm. We zijn altijd dichtbij: present en toegankelijk in alle kernen van de Veerse samenleving.

Heb je vragen op het gebied van welzijn, of wil je bijvoorbeeld vrijwilliger worden? Bel dan de welzijnswerker van Zoutelande: 06 10 12 19 03.

Commissie Welzijn Zoutelande

In alle kernen bundelt Welzijn Veere samen met actieve inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen de krachten door middel van Commissies Welzijn. Zij weten immers wat er leeft in de kern. Samen gaan we aan de slag. De Commissie Welzijn Zoutelande heeft als doelstelling de bewoners van Zoutelande en omgeving met elkaar in verbinding te brengen. Dat doet zij door het organiseren van activiteiten, zoals maandelijkse lunches, fietstochten gedurende de lente en de zomer, lichtjesroute in de kerstvakantie van de afgelopen twee jaar en (in samenwerking met de Zonnebloem) een kletsochtend in de week tegen Eenzaamheid. Daarnaast biedt de commissie ook ondersteuning aan o.a. het verlenen van burenhulp. 

Burenhulp Zoutelande

Burenhulp is er voor vragen die je aan een betrokken buur kunt overlaten. Zoutelande heeft een vrijwillig burenhulpcoördinator die de mensen met elkaar verbindt. Je kunt terecht bij Burenhulp voor bijvoorbeeld:

• Hulp bij boodschappen

• Medicijnen halen

• Kleine klusjes in en om het huis

• Vervoer naar een (medische) afspraak

• Een gezellig bezoekje of een wandeling

Heb je een vraag, neem dan contact op met de vrijwillig Burenhulpcoördinator Esther Fokkenrood, 06 29 49 23 36, efokkenrood2412@gmail.com
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Wil jij jouw dorpsgenoten wel eens een handje helpen? Geef je dan op bij Esther Fokkenrood, 06 29 49 23 36, efokkenrood2412@gmail.com Je kunt zelf aangeven wat je voor een ander wilt doen en hoe vaak.

Programma:

30 november: Lunch van 12.00 – 13.30 uur bij Eetcafé “De Babbel”.  (Zie de flyer hieronder)

(Klik op de flyer hieronder voor een vergroting en op de + rechtsboven)