Bouwprojecten Zoutelande. (De actieve projecten staan bovenaan)

Bij verschillende bouwprojecten op Zoutelande maak ik foto’s die hier op deze website gepubliceerd worden.

Op de hoek van de Molenweg en de Noordstraat wordt het laatste onderdeel van het Aparthotel gebouwd op de plaats van het voormalige pension “De Schelp”.

Fotoalbum bouw Aparthotel De Schelp

In de Smidsstraat zijn 2 grote bouwprojecten: Golfbreker i.p.v. Zaal Middendorp en Paalhoofd i.p.v. Hotel Willebrord. 

Bouw aparthotel Paalhoofd/Willebrord. (laatste update 14-09-2018) (Dit project is afgerond, er worden geen nieuwe foto’s meer toegevoegd)

Fotoalbum bouw aparthotel Paalhoofd/Willebrord

Bouw aparthotel Golfbreker/Middendorp. (Laatste update 14-09-2018) (Dit project is afgerond, er worden geen nieuwe foto’s meer toegevoegd)

Fotoalbum bouw aparthotel Golfbreker/Middendorp

Bouw appartementencomplex Soutebank. (Laatste update 4-05-2018) (Dit project is afgerond, er worden geen nieuwe foto’s meer toegevoegd)

Op de hoek van de Langendam en de Ooststraat is de Rabobank gesloopt en wordt het appartementencomplex Soutebank gebouwd. Klik op onderstaande link om de bouwwerkzaamheden te volgen.

Fotoalbum bouw appartementencomplex Soutebank

Bouw van een Table d’Hôte, Teune & Janna, aan de Langendam. (Dit project is afgerond, er worden geen nieuwe foto’s meer toegevoegd)

De panden waar vroeger melkhandel A. Francke zat, aan de Langendam, zijn in 2015 gesloopt. Hier wordt een Table d’Hôte gebouwd. Klik op onderstaande link voor de foto’s van zowel de sloop- als bouwwerkzaamheden.

Werkzaamheden bouw Table d’Hôte aan de Langendam

BBF001=230715 (1) (650x434)

 

Bouw luxe halfvrijstaande woningen aan het Nieuweland. (Dit project is afgerond, er worden geen nieuwe foto’s meer toegevoegd)

Aan het Nieuweland worden zes luxe halfvrijstaande woningen gebouwd, dat bouwproject wordt gevolgd. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum Bouw luxe halfvrijstaande woningen.

DCIM100MEDIA

 

Verbouwing Beach Hotel. (Dit project is afgerond, er worden geen foto’s meer toegevoegd, 23-03-2016)

Enkele jaren voor de Tweede Wereldoorlog werden aan de Duinweg twee Pensions gebouwd, Zonnewende en het Sterntje. Rond 1955 werden beide door een nieuwe eigenaar flink verbouwd. In de jaren ’80 werd dhr. van het Westende eigenaar, ook hij verbouwde weer flink en veranderde de naam in Beach Hotel. De laatste grote verbouwing was in het jaar 2000. Dit laatst nieuwgebouwde deel blijft staan maar wordt wel flink gerenoveerd. Het oudste deel wordt gesloopt en ook een naastgelegen pand. het is de bedoeling voor Pasen 2016 klaar te zijn met de verbouwing. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum verbouwing Beach Hotel

Vanaf 20 januari 2016 zitten de foto’s in een nieuw album, klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum verbouwing Beach Hotel vanaf 20 januari 2016

DCIM100MEDIA

Verbouwing pannenkoekenrestaurant “Bram” (voorheen Da Chang). (Dit project is afgerond er worden geen foto’s meer aan toegevoegd, 25-04-2016)

ZMDC001=120116 (2) (950x634)

Het vroegere café restaurant De Zeemeermin werd een Chinees Indisch restaurant Da Chang dat begin dit jaar de deuren sloot. Dit wordt nu verbouwd tot een pannenkoekenrestaurant met de naam “Bram” naar opa Bram de Kam die de Zeemeermin liet bouwen. De verbouwing wordt op deze website gevolgd. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum verbouwing Zeemeermin/Da Chang

Fotoalbum opening pannekoekenrestaurant “Bram”.

 

N’ice, de ijssalon aan de Langstraat, krijgt er een broertje bij: N’ice2Go (Dit project is afgerond, er worden geen foto’s meer toegevoegd, 23-05-2016)

NTGL001=050116 (1) (950x623)

N’ice, de ijssalon aan de Langstraat, krijgt er een broertje bij. Helemaal aan het andere eind van de Langstraat in het pand waar vorig jaar Bakker bliek zat en vroeger de hengel- en vliegersportzaak van Koets, beginnen Jessie en Jannes Roelse een eigen Take-Away. Het wordt een afhaalpunt voor broodjes, koffie en natuurlijk ijs en ook komen er enkele tafeltjes in de zaak. Het is de bedoeling om de zaak begin maart te openen. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum verbouwing N’ice2Go

 

Verbouwing Duinhotel Haga. (Dit project is afgerond er worden geen foto’s meer aan toegevoegd 20-05-2016)

VH16001=260116 (3) (950x631)

Duinhotel Haga werd in 1930 gebouwd als Huize Coba, later werd het pension Haga genoemd. Verschillende verbouwingen volgden, de laatste was in 2009/2010 toen de rechtervleugel aangebouwd werd (foto3). Nu wordt er links van het hotel een gedeelte opgehoogd, ook worden er enkele kamers vergroot en opgeknapt. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum Verbouwing Duinhotel Haga

 

Bouw huisartspraktijk voor Dokter Schinkelshoek. (Dit project is afgerond er worden geen foto’s meer aan toegevoegd 18-06-2016)

DCIM100MEDIA

De huisartspraktijk van Dokter Schinkelshoek zit momenteel op een tijdelijke locatie aan het Leenesland, aan de overkant van de weg wordt zijn nieuwe praktijk gebouwd. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum Nieuwbouw Huisartspraktijk

De nieuwe huisartsenpraktijk is op zaterdag 18 juni 2016 geopend door dokter van der Male, klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum opening nieuwbouw huisartsenpraktijk