Je staat lekker in de middenmoot maar dan krijg je drie wedstrijden achter elkaar een tegenstander uit de top drie, dan zit je dus in een lastige periode en moet je toch proberen er wat uit te halen. Kansen om er wat uit te halen zaten er vorige week wel in en vandaag toch zeker ook wel maar toch leverde het beide wedstrijden niks op. Dezelfde spelers aan de start als vorige week maar in een iets andere opstelling zoals u hieronder ziet.

De eerste aanvallen zijn voor de thuisploeg maar daarna weet De Meeuwen toch onder de druk uit te komen en worden ook een paar goede aanvallen opgezet. Robin wordt voor het doel gevonden maar hij weet niet af te werken. In de 8ste minuut gaat een speler van NSVV onderuit binnen de “16 meter” en de scheidsrechter fluit voor een penalty die wordt binnengeschoten, 1-0. Het is een open wedstrijd waarbij zowel de thuisclub maar ook zeker de bezoekers in de aanval gaan. Rond de 18de minuut mag Jordan twee corners nemen en Menno een vrije trap, het vizier van de laatste staat helaas niet op scherp want zijn vrije trappen gaan hoog over. Ook mag Menno na een verkeerd uitgevoerde buitenspelval alleen op de keeper af maar van schuin voor het doel wordt zijn schot door de keeper gestuit.  Aan de andere kant moet Jesse redding brengen op een inzet van dichtbij en zo krijgen beide ploegen wat kansen maar blijft het tot aan de rust 1-0. Als de tweede helft een tijdje bezig is komt er meer druk van de thuisploeg. Zonder dat ze echt goed gaan voetballen worden de bezoekers meer op eigen helft vastgezet maar met twee prima reddingen houdt Jesse de stand nog op 1-0. Daarna volgt er een fase dat De Meeuwen meer druk weet te ontwikkelen en dat levert wel een paar kansjes op maar het ontbreekt aan een goede afwerking. Zo speelt Niels in op Jordan maar die schiet vanuit een kansrijke positie voorlangs. NSVV loert op de counter maar die wordt niet echt goed uitgevoerd en ook zit Vincenzo er een keer goed tussen. Na een half uur spelen komt Kevin er in voor Robin. Bij Jordan staat er een speler op zijn voet en sommigen zien een handsbal en zowel spelers als begeleiding claimen een strafschop. De scheidsrechter geeft tweemaal geel aan iemand van de begeleiding en besluit tot een afkoelingsperiode en staakt de wedstrijd. Na een kwartier wordt de wedstrijd weer hervat en komt Pim er in voor Sjoerd. Onder aanvoering van Pim wordt de druk opgevoerd en hij biedt Menno nog een goed kans maar die mist. Vlak voor tijd valt bij een aanval van de thuisploeg de bal via de binnenkant van de paal binnen en is het 2-0 en de wedstrijd gespeeld. Veel overeenkomsten met de wedstrijd van vorige week. De Meeuwen treft een tegenstander uit de top van het klassement, die tegenstander laat niet eens goed spel zien maar wint wel. De bezoekers lieten beter voetbal zien dan vorige week maar helaas ontbrak het aan een goede afwerking, er waren toch verschillende mogelijkheden maar het net werd niet gevonden.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Sven Baas, Maas Boogaard, Vincenzo Lorello, Gennaro Eikenhout, Niels Sanderse, Milan Feleus, Sjoerd Melis, Menno de Nooijer, Jordan Francke, Robin Dek en de reserves: Wouter Duvekot, Kevin Janse, Pim Francke, Achmed Aishan en Wessel van der Stel.