Sport

Ook deze week geen wijziging in de basiself zodat het eerder gebruikte plaatje hergebruikt kan worden.

Nu er naar de uitwedstrijden niet meer zo ver wordt gereisd gaan er weer meer supporters mee en de tribune vulde zich dan ook hoofdzakelijk met Zoutelands publiek zoals u op de foto bovenaan deze pagina ziet 😉

Het eerste balbezit was voor De Meeuwen maar de eerste kansjes waren voor de thuisploeg, Ze hadden een paar snelle en balvaardige voorhoede spelers waar de Meeuwenverdediging de handen aan vol had. In het verdere verloop van de eerste helft een paar goede Meeuwenaanvallen. Een hard en goed schot van Menno werd door de keeper knap uit de hoek getikt, en vervolgens een goede diepe bal van Yannick op Menno maar zijn scherpe en hoge voorzet kon net niet door Robin in het doel worden gewerkt. Ook voor Jordan nog een goede schietkans maar dat leverde geen doelpunt op. Opvallend vaak was de zogenaamde “tweede bal” voor SSV, mede daardoor kwam De Meeuwen niet goed in het eigen spel, een scherpe voorzet kon maar net door Jesse over de lat worden getikt. Daarna volgden nog een paar goede corners met weer een schot van Menno en een geplaatste bal van Maas belandde op de lat. Vlak voor rust nog een goede aanval van SSV maar de scherpe voorzet ging voorlangs het doel en werd door niemand aangeraakt. Tijdens de wedstrijd maakt uw verslaggever als geheugensteuntje wat notities van de hoogte en dieptepunten in de wedstrijd maar van de tweede helft viel er bitter weinig te noteren. Van beide kanten zeer matig voetbal met veel balverlies en een zeer rommelig spelbeeld. Na tien minuten spelen verliet Jordi het veld en kwam Max er in. Na goed doorgaan van Dennis kwam de bal bij Robin, de keeper was uit zijn doel en hij probeerde het met een verre lob maar de bal ging over. In het laatste kwart van de wedstrijd leek SSV over de langste adem te beschikken, het spel speelde zich steeds meer af op de Meeuwenhelft maar echt grote kansen leverde dat niet op. Yannick (M) kwam nog voor Jordan, hij schoot nog een keer op doel maar de bal ging over. SSV blijkt een stugge en soms goed voetballende ploeg met een paar goede aanvallers maar vlak voor het doel wordt het niet afgemaakt en als de verdediging eens een steekje laat vallen stond er ook nog een keeper op doel die een paar prima reddingen liet zien. De Meeuwen moet dan ook tevreden zijn met het punt en de 0-0 is een terechte uitslag. Als deze wedstrijd kenmerkend is voor de thuisploeg dit seizoen hebben ze geen scorebord nodig…. 😉 Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum SSV’65-De Meeuwen

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Dennis Tukker, Vincenzo Lorello, Mike van Schaardenburg, Jordi Hamelink, Yannick van de Woestijne, Delano Langezaal, Maas Boogaard, Menno de Nooijer, Robin Dek, Jordan Francke en de reserves Max Dagevos, Yannick Melis en Martijn Houterman.