In de eerste klas van het regionaal zaalvoetbal speelden SC Baskenburg en ZVV om de koppositie, ZVV had voor de wedstrijd één punt minder. ZVV scoort meer maar SC Baskenburg krijgt minder doelpunten tegen. Beide ploegen probeerden de bal in de ploeg te houden en zo de aanval te zoeken. SC Baskenburg scoorde als eerste maar het doelpunt werd afgekeurd. Na elf minuten was het de pas in het veld gekomen Kevin die met een goed geplaatst schot de score openbrak. Één minuut later bekroonde Jordan een mooie actie met een doelpunt 0-2. Even later deed Sc Baskenburg iets terug en werd het 1-2. Vlak voor rust werd een schot van Kevin door Wouter over de doellijn gewerkt, ruststand 1-3. ZVV begon de tweede helft met het spel te controleren en de bal in eigen ploeg rond te spelen. BC Baskenburg moest meer risico gaan nemen en gaf achterin meer ruimte weg, vanuit de counter profiteerde Delano twee maal. Nu ging ook de keeper van BC Baskenburg mee naar voren waardoor Jordan van eigen helft bekeken scoorde. Jordan scoorde ook de 1-7 en kort voor het eindsignaal bepaalde Kevin de eindstand op 1-8.