Zoutelande Nieuws

Gre’s Atelier is op 15 mei open gegaan aan de Ooststraat 3.

Het is een huiskamer Atelier, gezelligheid en klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hier voorop. Aangezien er soms op locatie wordt gewerkt, b.v opmeten van gordijnen bij de mensen thuis of stoelen repareren in de bioscoop Cine City in Vlissingen, en ze ook oppas oma is zijn de openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag geopend vanaf 9 uur .

Bij afwezigheid hangt er een briefje op het raam waar ze is en wanneer ze terug is. (Zie foto).

 

Ook kunt u haar mailen ateliergre@gmail.com

Ik heb meer dan een kwart eeuw ervaring op mijn vakgebied om precies te zijn al 37 jaar. Ik ben een gediplomeerde coupeuse en kleermaakster, doe kledingreparatie, vermaak uw kleding op maat en maak nieuwe kleding, stoffeer stoelbekleding en ben specialist in werken met leer en naai gordijnen op maat. Ook ben ik begeleider voor de mode en kleding studenten van het Albeda college en leid vakmensen op in mijn vakgebied. Doe dit werk nog altijd met plezier en hoop het nog vele jaren te doen. Vanaf mei in ons favoriete dorp Zoutelande, in 1984 in Vlissingen met het Atelier begonnen in de Walstraat daarna vanaf 1989 in de Scheldestraat tot April 2019 .

Dat was 35 jaar in Vlissingen, Ik heet iedereen die wil komen kijken, of iets aan te bieden heeft om te vermaken of ter reparatie, welkom in Gre’s Atelier nu aan de Oostraat 3 ALHIER.

Vriendelijke groeten uw coupeuse Gre