Als kampioen van de eerste klasse mag ZvvZoutelande meedoen aan het Zeeuws kampioenschap zaalvoetbal in Terneuzen, daar zijn ook aanwezig de regiokampioenen van de Bevelanden, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. De afgelopen twee jaar wist Zvv de titel te winnen maar in deze editie had men geen echte keeper en slechts één wissel. De eerste wedstrijd tegen De Bruine/Bouwman stond Sjoerd op doel. De eerste twee kansen waren voor Zoutelande, in beide gevallen wist Maas Wouter te bereiken maar die kreeg de bal niet in het doel. Na tien minuten spelen scoorde Wouter dan toch na een goede uitbraak, hij had twee afspeelmogelijkheden maar punterde de bal zelf in het doel. Drie minuten later was het alweer gelijk, er werd te lang gelopen met de bal inplaats van te spelen, balverlies en 1-1. Even later weer een doelpunt voor De Bruine/Bouwman na een mooie aktie. Met nog zeven minuten op de klok werd het zelfs 1-3. Maas ging als extra speler voetballen en vlak voor tijd maakte Wouter nog de 2-3. Er kwamen zelfs nog een paar hele goede kansen op de gelijkmaker maar de afwerking was niet nauwkeurig genoeg en de keeper hield de meest onmogelijke ballen tegen.

Wedstrijd nummer twee was tegen Strandloper, de kampioen van Schouwen-Duiveland, het begin van de wedstrijd ging gelijk op al had Zoutelande wel wat betere kansen. Toch was het na acht minuten spelen Strandloper dat op voorsprong kwam, na een aanval over veel schijven belandde de bal uiteindelijk in het doel 0-1. Het was Wouter die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht 1-1. met een mooie aktie stoomde Maas op richting doel, speelde de bal op Vincenzo en die gaf de bal op maat terug waarna maas de 1-2 op het scorebord zette. Vlak daarna slordig balverlies van Wouter en de stand was weer gelijk. Met nog negen minuten op de klok was het weer Maas die Zoutelande op voorsprong zette met een fenomenale aktie stuurde hij twee man “het bos in” en scoorde. Strandloper zette nog maar eens flink aan om de gelijkmaker te scoren en een fit Zoutelande had hiervan kunnen profiteren maar nu werd de bal te snel ingeleverd em kwam men in de slotfase duidelijk kracht tekort. Kort voor tijd viel dan ook de gelijkmaker, eindstand 3-3

De allelaatste wedstrijd voor ZvvZoutelande, dat ophoudt te bestaan, was tegen ZvvHulst. Zoutelande in de aanval maar balverlies, hulst breekt met drie man uit maar Erwin, die deze wedstrijd keept, redt prima. Een paar minuten later scoort Hulst toch met een schot hoog in het doel., 0-1. Een hard schot van Jordan gaat in het doel en komt terug in het veld via één van de stangen achterin het doel. Beide scheidsrechters constateren echter dat de bal op de paal was!! Consternatie en frustratie op het veld, Hulst profiteert en scoort de 0-2. zoutelande geeft vol gas op karakter en het is Jordan die nu wel een geldig doelpunt scoort, 1-2. Maas scoort de gelijkmaker op aangeven van Vincenzo en de 3-2 op aangeven van Jordan. Een hard schot van Jordan gaat naast maar de scheidsrechters zien er een corner in. De corner komt bij Maas die zich goed vrij speelt en met een pass Jordan bereikt, die schiet de 4-2 tegen de touwen. In de slotminuten maakt Hulst nog de 4-3 met een mooie volley maar er is geen tijd genoeg meer voor de gelijkmaker. Maas werd met zeven doelpunten topscorer in de kampioenspoule. Een kampioenschap van de 1ste klasse en een tweede plaats op het Zeeuws kampioenschap als afsluiting van vier jaar ZvvZoutelande. Klik op onderstaande link voor de foto’s.