Zoutelande controleerde vanaf het begin de wedstrijd, de bal werd zorgvuldig rondgespeeld maar het duurde toch zeven minuten voordat Jordan het net wist te vinden 1-0. Daarna volgden een paar mooie aanvallen door een onderschepping van Wouter waarop een schot van Vincenzo volgde en mooie acties van Maas en Martijn maar het bleef nog 1-0. Een mooie en hard ingespeelde pass van Vincenzo werd door een goed lopende Maas binnengeschoten 2-0. Na een kwartier spelen was het Martijn die met een knappe actie de 3-0 tegen het net schoot. Martijn was ook de maker van het vierde doelpunt, hij speelde de bal op Ricardo die de bal in één keer zuiver terugspeelde. Hierna volgde de eerste en enige kans voor Baskensburg in de eerste helft maar een goed blok van Wouter voorkwam een tegentreffer. De volgende aanval van Zoutelande was een juweeltje, Wouter speelde de bal diep op Vincenzo, die legde breed af op Maas die de bal speelde op de inmiddels voor het doel staande Vincenzo 5-0. Vincenzo zette ook de 6-0 ruststand op het bord, nu ging er een mooie combinatie van Maas en Wouter aan vooraf. Een eerste helft van zeer hoog niveau, Zoutelande had volledige controle en gaf maar één klein kansje weg! De tweede helft leek Zoutelande het wel te geloven en werd er rustig gestart, het leverde Baskensburg een paar goede kansen op maar Rinko hield zijn doel schoon. Na de rustige start van de tweede helft pakte Zoutelande toch de draad weer op, het was een wedstrijd van mooie aanvallende combinaties. Het was Martijn die de score op 7-0 bracht na een combinatie met Ricardo. Wouter maakte een paar minuten later de 8-0. Een mooie hoge pass van achteruit werd subliem onder controle gebracht door Maas en die bracht de score op 9-0. Een hard ingespeelde bal van Martijn werd door Jordan van dichtbij binnengeschoten en doelpunt nummer 10 was een feit. Wouter schoot de 11-0 binnen na een pass van Jordan die een aanval van Baskensburg goed onderschepte. Wouter was ook de maker van het laatste en twaalfde doelpunt, hij kreeg de bal aangespeeld door Maas, die hield de bal lang en goed bij zich tot Wouter in positie was. In de slotminuut leek Baskensburg Rinko nog een tegendoelpunt te bezorgen maar de bal ging net voorlangs. Een superieure partij van Zoutelande!!