Sport

Koploper ZvvZoutelande speelde tegen de nummer 5 het Vlot. In de openingsfase kreeg de doorgebroken Delano een duwtje in de rug, Robin schoot uit de toegekende vrije trap de bal goed binnen. Het Vlot was echter niet aangeslagen door de vroege achterstand, ze gingen op zoek naar de gelijkmaker, de wedstrijd voltrok zich in een zeer hoog tempo. Bij een goede kans van Het Vlot bracht Rinko nog redding maar enkele minuten later soleerde een speler langs een speler of drie van Zoutelande en scoorde 1-1. De aanvallen golfden over en weer, ZvvZoutelande brak uit met 3 spelers tegen 2, dat werd echter slecht uitgespeeld en na balverlies nam Het Vlot over en werd het 1-2. Een paar minuten voor rust een mooie uitbraak via Martijn, die speelde de bal op Delano die het goed afmaakte. 2-2 bij rust. Na rust was het bij ZvvZoutelande te individueel, te weinig beweging zonder bal, onzuivere passes en afstandsschoten in plaats van combinatiespel. Het Vlot ging tot het uiterste voor de overwinning wat met een mooie aanval 6 minuten voor tijd de 2-3 opleverde. Ook ZvvZoutelande kreeg nog een paar goede kansen maar Delano had geen geluk in de afwerking en andere keren werd er net niet zuiver genoeg overgespeeld. In de laatste minuten ging ZvvZoutelande met een extra speler voetballen (en zonder keeper), de keeper van Het Vlot kreeg de bal en scoorde met een goed geplaatst schot 2-4 en wedstrijd gespeeld. Ook naaste concurrent Baskenburg verloor zodat ZvvZoutelande een voorsprong houdt van 4 punten met nog 3 wedstrijden te spelen. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Zaalvoetbal: ZvvZoutelande- Het Vlot