De laatste wedstrijd van de competitie was beslissend voor het kampioenschap, Zoutelande had twee punten meer en speelde tegen de nummer twee sc Baskenburg dat moest winnen. Zoutelande had aan één punt genoeg maar dat was in het veld niet merkbaar beide ploegen gingen vanaf het begin vol voor de winst en de wedstrijd begon dan ook gelijk in een hoog tempo. Rinko verrichtte gelijk een paar voortreffelijke reddingen, daarna was het de beurt aan Zoutelande met een paar prima doelpogingen van Kevin en Delano. Aan de andere kant was een ingreep van Robin nodig om een veelbelovende aanval van Baskenburg te onderbreken. Na ruim een kwartier spelen zette Baskenburg een mooie combinatie op en dat leverde het eerste doelpunt op. Zoutelande ging vanaf de aftrap in de aanval maar verspeelde de bal en zo stond het binnen één minuut 2-0 voor Baskenburg. Kort voor rust mocht Vincenzo een vrije trap drie keer overnemen vanwege te vroeg inlopen van de tegenstander en schoot raak, 2-1. Gelijk na rust moest Rinko weer aan de bak met een fantastische redding daarna volgde een fase dat Zoutelande beter was. Meer balbezit en ook een paar kansen o.a. een mooie combinatie tussen Delano en Vincenzo. Een mooie combinatie tussen Delano en Maas werd door de laatste goed afgerond. Zoutelande probeerde de bal zorgvuldig rond te spelen en een kans af te wachten, die kans kwam er ook. Delano speelde zich vrij voor de keeper maar besloot toch af te leggen op Robin maar die stond er slechter voor en scoorde niet. Drie minuten voor tijd scoorde Baskenburg uit een aanval. Zoutelande verruilde de keeper voor een veldspeler maar dat mocht niet meer baten, in de slotseconde scoorde Baskenburg ook nog de 4-2 en was daarmee kampioen. Klik op onderstaande link voor de foto’s.