Patrijzen-De Meeuwen

In de openingswedstrijd speelde De Meeuwen tegen Patrijzen en ze pakten gelijk het initiatief. dit resulteerde na drie minuten spelen in een 1-0 voorsprong na een mooi combinatie tussen Kevin en Wouter. Kevin schoot even later snoeihard op de kruising. Uit de tegenaanval haalde Patrijzen, dat nog geen kans had gekregen, een corner en die werd binnengeschoten 1-1. Een hard schot van Sjoerd belandde op de paal maar na een mooie actie van Kevin had Alfaro de bal voor het intikken en stond De Meeuwen weer voor. Patrijzen probeerde De Meeuwen op de eigen helft meer onder druk te zetten maar een uitval van Vincenzo werd door Wouter goed afgemaakt. Dezelfde spelers brachten met een mooie combinatie de eindstand van 4-1 op het scorebord, nu was Wouter de aangever en Vincezo de doelpuntenmaker.

De Meeuwen-Vlissingen

Vlissingen was duidelijk de betere ploeg, de bal werd snel, goed en met mooie individuele acties rondgespeeld, voor De meeuwen zat er dan ook niks anders op dan een “handbalverdediging” op te trekken rond het eigen doel en te hopen op een uitval. Martijn wist nog een bal net voor de lijn uit het doel te houden maar even later was het toch raak. Even later weer een mooie Vlissingse aanval wat de 2-0 betekende. Keeper Zeb redde nog een aantal keren fraai maar het derde tegendoelpunt kon hij niet voorkomen. Daarna uit een corner de 4-0. Hierna kreeg De Meeuwen toch ook een paar kansjes om de “eer” te redden maar gescoord werd er niet, in de laatste minuut van de wedstrijd was het toch weer Vlissingen dat het net wist te vinden, eindstand 5-0.

Apollo-De Meeuwen

In het begin van de wedstrijd was het initiatief en het betere spel van Apollo maar ze kwamen niet tot scoren. Een slim genomen vrije trap van Vincenzo op wouter betekende de 0-1. Hierna kwam er meer ruimte en dat leverde een paar mooie Meeuwenaanvallen op. Vijf minuten voor tijd was het Alfaro die met een harde en goed geplaatste vrije trap de winst veiligstelde en de eindstand van 0-2 op het scorebord bracht.

Colijnsplaatse Boys-De Meeuwen

De meeuwen begon afwachtend wat Colijn het balbezit opleverde, wel een paar uitvallen van Kevin en Martijn maar geen doelpunten. Een harde vrije trap van Sjoerd werd gestopt door de keeper en een veelbelovende aanval van Colijn werd onderschept door Kevin. Vincenzo kreeg de bal in de diepte aangespeeld, hij wachtte goed tot de mee opgekomen Wouter ter plaatse was die scoorde beheerst met een bekeken schot. Kevin maakte de 0-2, hij trok goed door vanaf eigen helft in duel met een tegenstander en schoot de bal daarna hard binnen. Hierna volgden een paar goede kansen voor Colijn maar Zeb hield zijn doel schoon.

De Meeuwen-SSV’65

Beide ploegen zochten met snel spel de aanval wat een aantrekkelijke opening tot gevolg had, de wedstrijd ging gelijk op. Zeb redde goed op een vrije trap maar moest even later toch capituleren bij een uitval van SSV. Even later wist Kevin een mooi assist van Alfaro niet tot doelpunt te promoveren en zijn schot even later belandde op de kruising. De Meeuwen probeerde SSV onder druk te zetten maar was een paar keer onnauwkeurig in de passing en bij een uitval werd het 0-2. De keeper werd gewisseld voor een extra veldspeler maar SSV maakte het spelletje goed af en scoorde vlak voor tijd de 0-3.

De Meeuwen-Nieuwdorp

Dit was voor De Meeuwen de verkeerde wedstrijd op het verkeerde moment, de motivatie was er even niet en men liep constant achter de feiten aan. De wedstrijd begon dan ook in een laag tempo en na een paar minuten scoorde Nieuwdorp de 0-1 na een goed uitgespeelde aanval. Een mooi dooor Vincenzo opgezette aanval werd door Kevin in het doel gelopen zodat de stand weer gelijk was maar binnen een minuut stond De Meeuwen echter al weer achter, 1-2. Uit een goed genomen vrije trap maakte Alfaro de gelijkmaker, hierna was het echter gedaan met De Meeuwen. Nieuwdorp schoot een vrije trap hard op doel en scoorde uit de rebound. Er volgde nog wel een mooie Meeuwenaanval via Vincenzo en Kevin maar het was Nieuwdorp die via een mooi uitgespeelde aanval de 2-4 scoorde. In de slotseconden liep de score zelfs nog op naar 2-5.

De Meeuwen-Luctor

Als laatste wedstrijd mocht De Meeuwen aantreden tegen Luctor in de strijd om de 7/8ste plaats. Beide ploegen hadden er niet veel zin meer in maar het werd De Meeuwen zo gemakkelijk gemaakt dat het voetballend vanzelf begon te lopen. Na een paar minuten spelen was het Wouter die de bal afpakte en scoorde. Een schot van Kevin werd geblokkeerd en weer was Wouter attent 2-0. Een mooi door Alfaro opgezette aanval werd na een combinatie met Sjoerd door Vincenzo afgemaakt. Daarna een penalty voor Luctor die werd binnengeschoten, 3-1. Uit een corner van Alfaro maakte Vincenzo de 4-1. Op aangeven van Vincenzo maakte Sjoerd de 5-1 en Wouter de 6-1. Vincenzo zelf maakte de 7-1, daarna deed Luctor nog iets terug en dat bracht de eindstand op 7-2 en een 7de plaats.