Beste inwoners van Zoutelande (‘Noord’),

Sinds enige tijd is er een BuurtwhatsAppgroep voor inwoners van de ‘Noordkant’ van de kern Zoutelande. Een BuurtWhatsApp is uitsluitend bedoeld om elkaar te waarschuwen in geval van (vermeend) onraad. Het is dus niet de bedoeling dat hier allerlei berichten op worden geplaatst over vermiste huisdieren of huizen die te koop staan enz. enz.

De stelregel bij deelname is:
Waarschuw eerst  112  en plaats daarna een bericht op de buurt WhatsApp om medebewoners te informeren en waarschuwen dat er iets aan de hand is.

We zijn klein gestart, maar intussen kunnen er wel meer leden bij in de groep. De WhatsApp-groep is bestemd voor inwoners die ten noorden van de Nieuwstraat en Ooststraat wonen en aan de westkant van de Langendam. Het betreft concreet: Sloestraat, Swaalingestraat, Scheldestraat, Roompotstraat, Deurlostraat, Wielingenstraat, Zwinstraat, Molenweg (incl. bedrijventerrein), Majoorwerf en Westkapelsweg (bebouwde kom).

Wil je ook toegevoegd worden aan deze BuurtWhatsApp-groep, stuur dan een mail met naam, adres en mobiele telefoonnummer naar buurtwaz@gmail.com. Meer informatie over BuurtWhatsApp-groepen kun je vinden op de landelijke website www.wabp.nl
Android gebruikers kunnen een snelkoppeling maken voor de BuurtWhatsApp. Klik hiertoe op Buurt WhatsApp Zoutelande > klik op de 3 puntjes rechts bovenin > klik op ‘meer’ >  klik op ‘snelkoppeling maken’.

Met vriendelijke groet,
de beheerders
Bert Slingenberg, Sloestraat, en  Marlies Lampert, Molenweg