Kort nieuws 2017Zoutelande Nieuws

Werkzaamheden Maart.

Vanaf maandag 27 maart, tot en met woensdag is de doorgaande route door Zoutelande geheel of gedeeltelijk afgesloten vanwege werkzaamheden.

Maandag 27 maart:

Op maandagmiddag 27 maart wordt de asfalt deklaag op het fietspad aan de Westkapelseweg aangebracht. De fietsers worden omgeleid. Hiervoor zijn verkeersregelaars ingezet. De rijbaan vanaf het Kustlicht tot de strandovergang nabij het toiletgebouw is vanaf maandagmiddag afgesloten omdat de kleeflaag op dit gedeelte van de weg aangebracht wordt.

Dinsdag 28 en woensdag 29 maart:

Op dinsdag 28 maart en woensdag 29 maart is de gehele Westkapelseweg en de Nieuwstraat afgesloten voor het verkeer. Op dit tracé wordt dan de asfalt deklaag en markering aangebracht.De doorgang van de fietsers is met verkeersregelaars geregeld.

Het parkeerterrein bij Emté is deze dagen per auto bereikbaar via de Majoorwerf. Ook hier zal het verkeer geregeld worden met verkeersregelaars.

Donderdag 30 en vrijdag 31 maart:

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om geen auto’s op of langs de rijbaan te parkeren.

Op donderdag 30 en vrijdag 31 maart worden op diverse plaatsen de rioolputafdekkingen in het nieuwe asfalt gesteld. Ook dan zijn verkeersregelaars aanwezig die het verkeer regelen.

Afhankelijk van weersomstandigheden kan de planning wijzigen.