Kort nieuws 2016

MJW36=040816 (7) (950x632)

Zoutelande, woonrijp maken Majoorwerf

afbeelding verkeersbord werk in uitvoering

Op 22 augustus 2016 start aannemingsbedrijf DOSTRA Goes B.V. met het woonrijp maken van de Majoorwerf in Zoutelande. De werkzaamheden bestaan uit het herstraten van de bestaande verhardingen, het aanleggen van parkeerplaatsen, het verplaatsen van straatkolken en het opschonen van de openbare ruimte.

Aannemer

Gemeente Veere heeft opdracht gegeven aan aannemingsbedrijf DOSTRA Goes B.V. voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Planning van de werkzaamheden

Vanaf 22 augustus start de aannemer met het opbreken van de verhardingen. Op 2 september is de langzaamverkeer route Nieuwstraat-Parkeerterrein EMTE weer beschikbaar. We verwachten de rest van de werkzaamheden uiterlijk 16 september 2016 af te ronden.

Bereikbaarheid van woningen en percelen aan het werkvak

De gemeente Veere wil uiteraard voor u de overlast zo veel mogelijk proberen te beperken. Toch zullen een aantal percelen en woningen moeilijk of niet bereikbaar zijn tijdens de werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Het plaatsen van afvalcontainers

Wij vragen u de afvalcontainers buiten het werkvak of de -afzetting te plaatsen zodat de ophaaldienst er bij kan. De aannemer kan u eventueel daarbij helpen.

Bereikbaarheid voor hulpdiensten

De hulpdiensten zijn geïnformeerd over de werkzaamheden.

Meer informatie?

Neem dan contact op met meneer Huijbregtse van aannemingsbedrijf DOSTRA Goes B.V. Hij is uitvoerder van de werkzaamheden en kan u verder helpen. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 5585 8979 of e-mailadres jhuijbregtse@dostra.nl.

MJW16