Geen categorie

Vanwege het toenemende toerisme werd op Zoutelande in 1923 een eigen afdeling van de VVV opgericht. Door verschillende opeenvolgende fusies mondde dat uit in één provinciale VVV. Zoutelande behield in al die jaren een eigen VVV kantoor maar dat werd in december 2020 gesloten omdat de provinciale VVV er mee stopte. De Gemeente Veere ging het informeren van toeristen overnemen maar voor Zoutelande werd geen geschikte locatie gevonden. Uiteindelijk is er met de Catharinakerk dan toch een geschikte locatie gevonden waar ook genoeg vrijwilligers actief zijn.

Het informatiepunt van de Catharinakerk is te vinden aan het Willibrordusplein en in de maanden Juli en Augustus geopend op Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 11.00-15.00u. Daarna is het informatiepunt alleen geopend op Zaterdag van 11.00-15.00u, wel wordt er gekeken of het in de herfstvakantie nog meer dagen zal zijn geopend

 

Links de kast met informatieve folders (Plattegronden, routes, rondleidingen en brochures) voor de toeristen en rechts de vlaggen die laten zien dat het toeristisch informatiepunt open is.