Vandaag op een doordeweekse avond naar Numansdorp waar de wedstrijd om acht uur begon. In eerste instantie werd gedacht dat er elf spelers tijdig in Numansdorp zouden arriveren  om aan de aftrap te verschijnen en dat de eventuele reserves later zouden komen. Dan zou Pim in de basis starten maar Mike was toch op tijd en zo kon het elftal dat u hieronder ziet starten tegen de favoriet NSVV.

De thuisclub heeft op alle posities zeer goede voetballers rondlopen en De Meeuwen werd dan ook op de eigen helft vastgezet. Makkelijk werd de bal rondgespeeld en vanaf de zijkant werden verschillende voorzetten afgeleverd, alleen kwamen die voorzetten niet vaak bij een medespeler terecht. Na een kwartier spelen de eerste grote kans voor de thuisploeg maar die werd gemist, ook de goede kopkans vijf minuten later belandde naast het doel. Met 25 minuten speeltijd op de klok werd er vanuit een corner raak gekopt, 1-0. NSVV bleef goed voetballen en voor De Meeuwen zat er niet veel anders op dan stug te verdedigen, tien minuten voor rust noteerde Maas voor de bezoekers het enigste wapenfeit met een hard schot op doel dat door de keeper werd gepakt. Vincent zagen we in de tweede helft niet meer terug, hij werd vervangen door Gino. Tien minuten later ging Nout er uit en werd vervangen door Gennaro. Er kwam wat meer ruimte op het veld en zo kwam De Meeuwen ook wat meer aan voetballen toe al leverde dat geen grote kansen op maar de wedstrijd was wel meer in evenwicht. Na een half uur in de tweede helft kwam Alfaro er in voor Kevin. De beste kans van de tweede helft was voor de thuisploeg maar na een goede voorzet werd van dichtbij de bal voorlangs het doel gekopt. Zes minuten voor tijd kwam Pim er nog in voor Sjoerd. Tekenend voor de tweede helft was dat in de slotminuten de bal nogal paniekerig door de NSVV verdediging over de zijlijn werd gewerkt, met hun grote overwicht aan kwaliteit konden ze de wedstrijd niet rustig uitspelen. De overwinning van de thuisploeg was terecht maar De Meeuwen heeft, met een flinke dosis inzet, NSVV toch een lastige avond bezorgd.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Niels Sanderse, Maas Boogaard, Erwin Huibregtse, Nout de Waele, Sjoerd Melis, Vincenzo Lorello, Jordan Francke, Mike van Schaardenburg, Vincent Heeren en Kevin Janse en de reserves: Gino Breuer, Alfaro Pentury, Gennaro Eikenhout, Pim Francke en Milan Tevel.