Zoutelande Nieuws

In vakantiepark Het Kustlicht is het vernieuwde restaurant Zilt51 geopend. (klik op een foto voor een vergroting)

Voorheen was hier restaurant t Schrobbelèrke gevestigd, door omstandigheden was dit restaurant echter het hele voorgaande jaar gesloten. Nu zijn er drie jonge ondernemers gevonden die in het restaurant een nieuwe start willen maken. Bij een nieuwe start hoort een nieuwe naam, de net geopende zaak heeft de naam Zilt51 gekregen. Er is hard gewerkt om het restaurant zowel van buiten als van binnen een frisse en nieuwe uitstraling te geven.

Melissa Kuipers, Marco Verschelling en Chelsea Vreeke (foto) zijn de drie jonge ondernemers van het restaurant Zilt51, Melissa en Chelsea verzorgen de bediening en Marco doet het werk in de keuken.

De zaak is dagelijks geopend vanaf 11.00u en de sluitingstijd is variabel (22.00-1.00u), dat hangt er vanaf wanneer de laatste gasten zijn vertrokken. In het voor- en naseizoen is het restaurant op dinsdag gesloten maar van mei t/m september is het elke dag geopend.

             

Op de foto links het exterieur van het vernieuwde restaurant Zilt51 en rechts het sfeervolle interieur.

 

In het restaurant, waar u in een ongedwongen sfeer kunt tafelen, is er keuze voor elke beurs van Hamburger tot Tournedos en natuurlijk diverse visproducten.

U kunt er terecht voor koffie met appelgebak maar onderweg naar het strand kunt u de koffie ook meenemen. Zit u op het strand dan kunt u hier even een vers broodje halen of b.v. een lekkere versgemaakte smoothie.

Alle producten uit de keuken, zoals b.v. soepen, sauzen, dressings en mayonaisse, worden vers bereidt of komen uit de regio daardoor is er gekozen voor een compacte kaart. Het brood komt van bakkerij Vader uit Oostkapelle en het vlees van Slagerij Wisse uit Meliskerke. Kroketten worden gemaakt bij de Ambachterie en ijs bij Ice-Art, beide uit Breskens.

Wat betreft de dranken is er een keuze uit zo’n 20 speciaalbieren en ook staat er een wijnapparaat. Door dit wijnapparaat is het mogelijk om wijn per glas te bestellen, er is hierbij keuze uit tien soorten wijn. De wijn komt van Wijnkoperij La Persistance met vestigingen in Middelburg en Breda.

Op bovenstaande foto het wijn apparaat waardoor het mogelijk is wijn per glas te bestellen.

 

Het is de bedoeling dat er van de zomer een apart uitgifte luik komt voor friet en snacks maar dit moet nog worden gerealiseerd, ook is het mogelijk, b.v. voor bewoners van Het Kustlicht, om barbecue paketten te bestellen, deze worden gemaakt door slagerij Wisse.

Naast het restaurant zijn gratis parkeerplaatsen zodat u niet ver hoeft te lopen.

Reserveren kan per telefoon: 0118-562173

of email: info@zilt51.nl

Meer foto’s: