Volgens de gegeven oplossing zou het huisje Gerja bij pension “Kaapduin” staan, volgens mij klopt dat niet. Op onderstaande foto zien we pension “Kaapduin” met de naast staande zomerhuisjes (Klik op een afbeelding voor een vergroting). Op de daaronder staande uitsnede is duidelijk te zien dat de raamindeling niet klopt en ook de schuinte van het dak niet.

Waar stond het huisje volgens mij dan wel? Dat is te zien op een andere fotokaart van Dishoek zoals hieronder te zien, de uitsnede staat er onder. Op de achtergrond zien we het huis “Zonnevreugd” wat weer op een ander kaart van Dishoek is te zien. Naast huize “Zonnevreugd” zien we de huizen staan waar nu pension “De Wijde Landen” is en het huisje links daarvan wat er nu nog staat en wat volgens mij de naam “Paris” draagt. Aangezien op deze fotokaart niet staat dat het om Dishoek gaat moet bewijs daarvoor komen van andere kaarten waar het huis “Zonnevreugd” op staat en waar dat huis precies stond.

Op de foto hieronder huize “Zonnevreugd” met links daarnaast pension “De wijde Landen”

Op de foto hieronder is te zien dat pension “De Wijde Landen” staat aan de Verlengde Dishoekseweg te Dishoek, het huisje “Gerja” stond volgens mij dan ook aan de weg tussen de Kaapduinseweg en de Verlengde Dishoekseweg.