Vandaag een oefenwedstrijd tegen 3de klasser vvVeere. Vanwege een vrijgezellenfeest en vakanties werd onderstaande opstelling in elkaar gezet, Jordan was er niet bij vanwege een lichte blessure.

De wedstrijd was nog maar een paar minuten bezig of de bezoekers kregen een grote kans om de score te openen maar het schot werd geblokkeerd, ook de herkansing ging er niet in en hiermee kwam De Meeuwen goed weg. Drie minuten later was het raak voor de thuisploeg, een goede dieptepass van Maas op Delano, die schoot op doel maar nog net voor de lijn tikte Teun de bal binnen, 1-0. het liep als een trein en even later schoot Teun zijn 2de binnen, nu na en voorzet van Gino, die goed doorging op links. Na twintig minuten voetballen een fraaie combinatie tussen Gino en Wessel waarna de eerste het goed afmaakte en scoorde, 3-0. Het volgende doelpunt was van Wessel zelf, hij scoorde met een boogballetje nadat een schot van Delano voor zijn voeten viel, 4-0. Na een half uur spelen zakte het tempo bij De Meeuwen en dat was gelijk merkbaar, vvVeere kwam wat meer aan de bal en dat werd bekroond met een goede kopgoal uit een corner, 4-1. Maar vlak voor rust veerde de thuisploeg toch nog even op en tikte Teun een scherpe voorzet van Gino binnen, 5-1. Met een prachtige uithaal van 30 meter in de kruising zorgde Wessel voor een fraai slotakkoord van de eerste helft, 6-1. In de rust gingen Jur, Wessel, Teun en Jesse er uit en werden vervangen door Niels, Menno, Vincent en Luciano. Bij het begin van de tweede helft lag het tempo een heel stuk lager en het waren de bezoekers die hiervan profiteerden, na een mooie combinatie werd de 6-2 gescoord. Na zo’n twintig minuten spelen in de tweede helft volgde ook de 6-3 vanuit buitenspel positie, met nog twintig minuten te spelen werd Gennaro vervangen door Teun. vvVeere kon het niet meer volhouden en de thuisclub profiteerde hiervan door nog driemaal te scoren. Gino uit een voorzet van Vincent. Delano op aangeven van Menno en ook Vincent op aangeven van Menno, zo wordt het 9-3. Goed spel in de as van het veld door Delano en Maas en ook de kansen goed afgemaakt.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Sjoerd Melis, Maas Boogaard, Jur Brasser, Gennaro Eikenhout, Mike van Schaardenburg, Delano Langezaal, Alfaro Pentury, Gino Breuer, Wessel van der Stel, Teun Steketee en de reserves: Menno de Nooijer, Niels Sanderse, Vincent Heeren en Luciano Lorello.