Een zelfde soort opstelling als afgelopen zaterdag (5-3-2) maar met een paar andere namen zoals hieronder is te zien.

Waar De Meeuwen afgelopen zaterdag veel tijd en ruimte kreeg was dat vanavond duidelijk anders, Kapelle zat er kort op en dat leverde een leuke eerste helft op. Aanvallen van beide partijen volgden elkaar in snel tempo op. Zo werd een goede voorzet van Sjoerd net niet door Jordan in het doel geschoten en moest aan de andere kant Jesse redding brengen op een schot van dichtbij van een Kapelle aanvaller nadat er eerder al slordig was uitverdedigd. Zo kregen beide ploegen wat kansjes maar er vielen nog geen doelpunten. Acht minuten voor rust kwam men dan eindelijk van de nul af, Gennaro legde de bal lekker achter de verdediging waarop de doorgelopen Jordan alleen voor de keeper kwam en scoorde. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, enkele minuten later lag de gelijkmaker al in het doel na slecht uitverdedigen. Robin zette even later de 2-1 ruststand op het scorebord door een vrije trap van Jordan binnen te koppen. Max, Stijn, Vincenzo en Kevin kwamen na rust binnen de lijnen en de start van de tweede helft leverde hetzelfde spelbeeld op als de eerste helft maar na zo’n tien minuten spelen kreeg de thuisploeg steeds meer balbezit en werd er meest op de helft van Kapelle gespeeld. Dat leverde uiteindelijk een doelpunt op, een goede voorzet van Kevin werd door Jordan binnen gekopt, 3-1. Die 3-1 had Jordan even daarvoor ook al op z’n schoen maar de bal stuitte onderkant lat op de lijn en kon door de keeper worden opgepakt. De Meeuwenspelers zetten steeds goed druk zodat Kapelle niet aan voetballen toekwam, uit een corner van Delano kopte Stijn de 4-1 achter de keeper van Kapelle. Na de 4-1 gaf de thuisploeg meer ruimte weg en volgden er ook weer een  paar aanvallen van de bezoekers, een schot scheerde de lat en Jesse bracht nog een keer goed redding zodat er niet meer werd gescoord en de eindstand 4-1 was. Klik op onderstaande link voor de foto’s.