In de hieronder staande opstelling ontbreekt Menno, die was met vakantie en er werd gespeeld in een 4-3-3 systeem.

Nadat beide ploegen de bal eerst rustig hadden rondgespeeld trokken de bezoekers het initiatief naar zich toe, daarbij geholpen door de thuisploeg die achterin en op het middenveld snel en makkelijk balverlies leed. RCS liet een paar goed uitgevoerde aanvallen zien maar een doelpunt bleef uit. De Meeuwen had alleen kansen bij twee vrije trappen maar die werden niet goed genomen en dus stond na ruim twintig minuten spelen nog steeds een 0-0 stand op het scorebord. De Meeuwen kreeg wat meer grip op het spel en er volgden een paar goede aanvallen. Twee kansen voor Wessel maar hij schoot op de keeper en op de lat maar even later schoot Jordan wel raak na een goede actie, 1-0. Tien minuten voor rust ging een schot van Maas over en daarna schakelden de bezoekers nog een tandje bij. Een paar zeer goed uitgespeelde aanvallen leverden nog voor rust drie doelpunten en een verdiende 1-3 voorsprong op. Kevin kwam er in voor Jordan die geblesseerd uitviel. Tijdens de rust werden Teun en Sjoerd gewisseld voor Vincenzo en Erwin. De wedstrijd schakelde naar een lager tempo en de bezoekers controleerden de wedstrijd makkelijk waarbij ze de bal goed lieten rondgaan. Na een uur spelen werd na een goede aanval de 1-4 eindstand binnengeschoten, met nog twintig minuten te spelen werden Wessel en Niels vervangen door Teun en Sjoerd. Vlak voor tijd verliet Delano het veld voor Niels. Waar RCS de bal goed rond speelde en er ook goed werd gelopen zonder bal kwamen de Meeuwenspelers steeds een stap te laat en was er ook te weinig beweging zonder bal zodat de bezoekers met een terechte 1-4 overwinning naar huis gingen.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Niels Sanderse, Maas Boogaard, Alfaro Pentury, Gennaro Eikenhout, Teun Steketee, Delano Langezaal, Mike van Schaardenburg, Sjoerd Melis, Wessel van der Stel en Jordan Francke en de reserves: Kevin Janse, Vincenzo Lorello en Erwin Huibregtse.