Sport

Met Jesse en Maas weer in de basiself werd er met onderstaande opstelling gestart tegen zondag derdeklasser HVV’24.

De instelling waarmee je de wedstrijd start is vaak bepalend voor het verdere verloop. Waar tegenstander HVV’24 gretig en vlot combinerend begon grossierde De Meeuwen in veel balverlies, slechte passes en er werd door zwak positiespel teveel ruimte weggegeven. Door de eerder genoemde factoren stond er na 25 minuten spelen een zeer terechte 0-3 op het scorebord maar bij een iets betere afwerking had dat ook 0-5 kunnen zijn. Veel balverlies en slechte passes van o.a. Delano, Mike, Gennaro en keeper Jesse deelde in de malaise door verschillende keren slecht uit te verdedigen. Het Hulster aanvalsspel ging als een warm mes door de boter. Goed omschakelen door HVV  en een daarop volgende mooi uitgespeelde aanval zorgde voor een 0-4 stand. Vlak voor rust maakte Maas de 1-4 uit een vrije trap van Delano. In de rust werden Jesse, Niels, Teun en Wessel vervangen door Milan, Vincenzo, Kevin en Gino. Met de stevige wind achter en doordat de tegenstander wat gas terug nam werd er wat meer op de helft van de tegenstander gespeeld maar het spel was niet nauwkeurig genoeg en er kwamen niet veel kansen uit voort. Jur en Vincent kwamen er nog in voor Menno en Gennaro. Met een paar uitvallen waren de beste kansen nog voor HVV maar door een paar goed reddingen van Milan was de ruststand ook de eindstand, 1-4.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Niels Sanderse, Maas Boogaard, Erwin Huibregtse, Gennaro Eikenhout, Mike van Schaardenburg, Menno de Nooijer, Delano Langezaal, Sjoerd Melis, Wessel van der Stel, Teun Steketee en de reserves: Vincenzo Lorello, Gino Breuer, Vincent Heeren, Jur Brasser, kevin Janse en Milan Tevel.