Zoutelande Nieuws

Café restaurant “Het Witte Schip”, voorheen De Blokhut, op de hoek van de Westkapelse- en Melsesweg opent vanaf volgende week weer de deuren. Vorig jaar was het café restaurant het gehele jaar gesloten maar nu is er een nieuwe uitbater. Vader en zoon Erwin (foto) en Nick de Wee uit Yerseke gaan de tent runnen. Volgende week vlak voor Hemelvaartsdag hopen ze open te gaan maar eerst zijn er zowel binnen als buiten nog wat schoon- en opknapwerkzaamheden te doen. Erwin kent de omgeving, hij liep ooit stage bij hotel Zuiderduin, laatst was hij werkzaam bij restaurant “De Blauwe Pauw” in Ossendrecht.

Afhankelijk van de werkzaamheden die nog moeten worden verricht gaat “Het Witte Schip” op 23, 24 of 25 mei open. De openingstijden zijn van 11.00 tot ongeveer 23.00 uur en de keuken is geopend van 12.00 tot 21.00u. De snackbar van 16.00 tot 20.00u, alles natuurlijk afhankelijk van hoe druk het is. U kunt er dan terecht voor een biefstukje of een schnitzel en natuurlijk ook mosselen (Yerseke) maar ook voor een kopje koffie of een biertje.

Café restaurant “Het Witte Schip” is ook dringend op zoek naar (bedienend) personeel. Voor info bel of mail Erwin de Wee: 06-13539490 erwindewee@hotmail.nl

Golfbaan “Soute Golf”.

Ook is het de bedoeling de naastgelegen golfbaan weer te openen, die krijgt de naam “Soute Golf”. Twee personen verbonden aan de golfclub in Oosterhout gaan het beheer en onderhoud doen.

Zowel binnen als buiten (foto’s onder) is er nog heel wat opknap- en schoonmaakwerk te doen.

DSC_0161 (950x632)

DSC_0162 (950x632)