Vandaag de tweede wedstrijd voor de beker in Prinsenbeek op het kunstgrasveld tegen Beek Vooruit dat uitkomt in de zondag tweede klasse E. De eerste vijf minuten vertellen het verhaal van de hele wedstrijd. De bezoekers trekken ten aanval maar bij balverlies schakelt Beek vooruit goed om en De Meeuwen niet. Op rechts staat een aanvaller van de thuisploeg helemaal vrij zijn voorzet wordt van dichtbij tussen de paal en Jesse door gefrommeld, 1-0. In de periode daarna is het weer De Meeuwen dat zeer goed aanvalsspel laat zien, mooie combinaties tot voor het doel. Een fraaie aanval via Max, Robin en Delano wordt door de laatste van dichtbij overgekopt. Even later zet Robin met een knappe pass Jordan alleen voor de keeper maar ook die krijgt de bal niet in het doel. Ook aan de andere kant valt er een goede kans te noteren maar de speler van Beek Vooruit raakt de bal niet goed zodat er geen gevaar is. Vervolgens nog een goede mogelijkheid voor Dennis maar ook die laat het net niet bollen. De Meeuwen laat goede aanvallen zien en mooie combinaties maar een doelpunt blijft uit. In de 34ste minuut raakt Stijn geblesseerd, hoewel hij enkele minuten wordt behandeld en vervolgens nog wat tijd nodig heeft om uit het veld te geraken staat er niet direct een vervanger klaar en wordt er even met tien man gespeeld. Dan komt Alfaro binnen de lijnen maar De Meeuwen is de organisatie even compleet kwijt, Beek Vooruit profiteert en zet een paar goede aanvallen op. Jesse weet de eerste kans nog net uit het doel te tikken maar de volgende kans is raak, 2-0. Vlak voor rust nog een goede kans voor de bezoekers om de aansluitingstreffer te scoren maar na een goede voorzet van Max weet de vrijstaande Jordan het net niet te vinden.

<- Slechts drie Meeuwensupporters wisten de weg naar Prinsenbeek te vinden.

Vanaf de aftrap een gevaarlijke bal hoog richting Jesse maar die tikt de bal net over, de daarop volgende corner oogt gevaarlijk maar er komt geen doelpunt uit. Weer een goed pass van Robin op Jordan, die gaat richting doel maar wordt nog net buiten de “16” aangetikt en zodoende een vrije trap die door Max wordt genomen, die schiet op de keeper. Even later mag Dennis het van bijna dezelfde positie proberen met hetzelfde resultaat. Kevin komt er in en Robin verlaat het veld. Dan beproeft Delano maar eens zijn geluk maar tevergeefs, met zijn pogingen raakt hij een keer de lat en twee keer de paal. Tien minuten voor tijd een goede aanval van Beek vooruit die prima wordt afgemaakt, 3-0 en de wedstrijd is gespeeld. Van De Meeuwen zeker wel goed aanvalsspel gezien maar het vizier stond niet op scherp, ook net geen geluk in de afwerking en de keeper van Beek Vooruit stond ook nog eens heel goed te keepen.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Dennis Tukker, Stijn Luteijn, Maas Boogaard, Vincenzo Lorello, Mike van Schaardenburg, Yannick van de Woestijne, Delano Langezaal, Max Dagevos, Robin Dek, Jordan Francke en de wissels Alfaro Pentury en Kevin Janse.

Klik op onderstaande link voor de foto’s.