Zoutelande Nieuws

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen wordt er voorlopig geen oud papier opgehaald. U kunt het wel zelf wegbrengen naar een container op het bedrijventerrein aan de Molenweg. Als die container op slot zit kunt u een sleutel ophalen bij garagebedrijf Oreel waarvan de openingstijden zijn: Werkdagen van 8 tot 12 en van 13 tot 17uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. Tussen kerst en oud en nieuw is garage Oreel gesloten, vanaf maandag 3 januari zijn ze weer geopend.

Tot en met 9 januari 2022 is het bedrijventerrein vanaf Zoutelande via de Molenweg te bereiken, daarna moet u wegens de werkzaamheden omrijden via Sint Janskerke en de Thijsweg.

Heeft u nog nooit oud papier weggebracht lees dan even het volgende. De blauwe container (zie foto boven) staat achteraan op het bedrijventerrein, hiervan kan de rechterdeur open. Die deur heeft 2 handles, bij beide handles het lipje met gat naar boven draaien en dan de handles naar je toe halen. Dan kan de deur open, graag het oud papier netjes opstapelen. Bij het dichtdoen van de deur de handles naar achteren (van u af) duwen en opletten dat onderaan de ronde stang de grip goed in de pen valt.