De Meeuwen speelde in en tegen Goes op het kunstgrasveld een oefenwedstrijd. De in de 3de divisie voetballende tegenstander speelde met vijf basisspelers, aangevuld met reserve spelers. Dat Goes op een hoger niveau speelt werd snel duidelijk, ze voerden combinaties sneller en nauwkeuriger uit. Toch probeerde De Meeuwen via Menno de aanval te zoeken maar bij balverlies schakelde Goes razendsnel om, dat leverde na twaalf minuten spelen de het eerste doelpunt op, 1-0. Een kwartier later weer een mooi uitgespeelde aanval van Goes en het werd 2-0. Even dreigde De Meeuwen overlopen te worden maar de keeper van Goes verloor de bal buiten zijn strafschopgebied bij een actie waarbij hij een paar spelers wilde passeren. De bal kwam voor de voeten van Jordan en die legde de bal met een keurig boogje in het doel. Tot aan de rust kwam de ploeg uit Zoutelande daarna nauwelijks nog in de problemen alleen op het laatst werd het eerder ontvangen kadootje sportief terug gegeven, een speler van Goes profiteerde van een misverstand tussen Vincenzo en Jesse en bracht zo de ruststand op 3-1. Na de rust was het balbezit nog meer voor Goes en ze lieten over de vleugels mooi spel zien maar in het centrum, voor het doel, werden ze niet echt gevaarlijk. Na tien minuten spelen ging de bal op de stip, de penalty werd benut en de stand werd 4-1. Vanaf de twintigste minuut liet ook De Meeuwen nog een paar mooie aanvallen zien maar Jordan en Kevin schoten over en ook Menno kon net niet tot een goed schot komen na een mooie voorzet van Kevin. De beste kans was voor Delano maar hij wist de keeper niet te passeren, hij kreeg de bal na een mooie pass op maat van Jordan. De uitslag van 4-1 is voor De Meeuwen geen slecht resultaat en met het vertoonde spel en de inzet liet men zien weer een stap verder richting start van de competitie te zijn. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum vv Goes-De Meeuwen

voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Stijn Luteijn, Vincenzo Lorello, Maas Bogaard, Gennaro Eikenhout, Yannick Melis, Yannick van de Woestijne, Delano Langezaal, Jordan Francke, Robin Dek en Menno de Nooijer. Voor rust kwam Martijn Houterman er in voor Stijn en na rust: Milan Tevel, Alfaro Pentury, Kevin Janse en Jordi Hamelink.