Vandaag voor ZvvZoutelande de wedstrijd tegen sc Toma op het programma. sc Toma staat op de eerste plaats met drie punten meer dan Zoutelande maar heeft één wedstrijd meer gespeeld, Zoutelande heeft een beter doelsaldo. Een prachtig affiche voor een mooie wedstrijd. sc Toma trapt af en speelt de bal zorgvuldig rond zonder tot een kans te komen. Zoutelande onderschept de bal maar het harde schot van Jordan belandt op de paal. De volgende kans is ook voor Zoutelande maar een mooie combinatie tussen Jordan en Wouter wordt goed door de keeper van Toma gestopt. Na een kwartier spelen is het Toma dat op voorsprong komt, slordig balverlies op het middenveld en keeper Erwin is kansloos. Vier minuten voor rust is het de goed spelende Jordan die met een knappe solo de gelijkmaker binnen schiet. Bij een uitbraak van Zoutelande wordt er een overtreding gemaakt op Jordan, hij neemt de vrije trap zelf en schiet hard in de muur. Ricardo reageert goed op de wegspringende bal en schiet de 2-1 binnen. Zoutelande denkt dit tot de rust uit te spelen maar Toma breekt nog een keer gevaarlijk uit maar de bal schiet tegen de binnenkant van de paal het veld weer in wat een 2-1 ruststand betekent. vlak na rust kan Zoutelande de voorsprong vasthouden door een uitstekende redding van Erwin. Beide ploegen laten leuk voetbal zien in een hoog tempo en houden hun mond richting scheidsrechter wat een prachtige wedstrijd oplevert. Een kwartier voor tijd is het Toma dat met een mooi opgezette aanval de gelijkmaker binnenschie, 2-2. Beide ploegen zoeken de aanval en krijgen kansjes maar scoren niet tot twee minuten voor tijd Jordan het winnende doelpunt binnen schiet, Toma heeft alles gegeven en kan in de slotfase niks meer forceren. Klik op onderstaande link voor de foto’s.