Zoutelande moest voor de bekerfinale aantreden tegen het één klasse lager spelende Arnemuiden, de aanval werd gezocht maar Arnemuiden speelde heel de wedstrijd goed gegroepeerd en het was zoeken naar een gaatje. Na zeven minuten spelen werd uiteindelijk toch de eerste opening gevonden, Maas speelde Kevin in de diepte aan en liep zelf goed door, hij kreeg de bal op maat terug en scoorde. Even later werd Arnemuiden gevaarlijk uit een vrije trap, Jesse kon met hulp van Martijn de bal keren. Het was Jordan die met een fraaie actie de stand op 2-0 bracht. Delano bracht de ruststand van 3-0 op het scorebord, hij kreeg de bal aangespeeld door Ricardo, nam met rechts aan en schoot de bal daarna met links loepzuiver binnen. Gelijk na rust zocht Arnemuiden de aanval en dat leverde een doelpunt op 3-1. Martijn speelde de bal diep op Kevin, die na een mooie balaanname en een mooie beweging de bal binnenschoot 4-1. Maar Arnemuiden gaf niet op uit een goed opgezette aanval werd vanuit de draai raak geschoten 4-2. Hierna volgde een wat mindere fase van Zoutelande, er werd niet geconcentreerd en zuiver genoeg gespeeld en ook de snelheid lag te laag waardoor Arnemuiden steeds beter in het spel kwam, Jesse moest een paar keer handelend optreden. Toch was het Zoutelande dat scoorde, bij een uitbraak speelde Kevin op Ricardo, die legde de bal breed op de vrijstaande Wouter die de bal simpel binnenschoof. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en scoorde Kevin de 6-2 waarna Wouter met een fantastische actie de eindstand van 7-2 op het scorebord bracht. Klik op onderstaande link voor de foto’s.