Een vlotte start voor Zoutelande, na een paar minuten spelen stond het al 3-0. Het eerste doelpunt kwam op naam van Jordan die goed werd aangespeeld door Maas. Bij het tweede doelpunt was het andersom, Jordan speelde Maas in de diepte hard aan en die werkte netjes af. De 3 en 4-0 werden gescoord door Kevin, beide keren was de aangever Jordan. Joran zelf nam de 5-0 voor zijn rekening. Met een goed lopende combinatie speelde Wouter op Maas die de doorgelopen Wouter op maat bediende 6-0. Een zeer mooi uitgevoerde aanval werd door Kevin op Wouter gespeeld, die vond de vrijstaande Jordan en het was 7-0.  met een hard schot in de kruising bepaalde Kevin de ruststand op 8-0. Voor keeper Jesse was er weinig te doen, een paar keer kwam hij goed in actie. Na rust tekende Maas voor de 9-0 en Wouter voor de 10-0. Een diepe bal van Wouter werd door Kevin breed gelegd en Maas werkte af 11-0 Bij een aanval van gsm4you onderschepte Maas de bal en stoomde op naar het doel van de tgenstander, de bal ging breed op Delano en die scoorde beheerst 12-0.  De 13-0 scoorde Maas achter zijn standbeen langs na een pass van Jordan. Daarna ging het een paar versnellingen lager en kreeg gsm4you een paar kansen en raakten de paal en enkele minuten later zelfs een doelpunt 13-1. Maas zorgde voor het slotakkoord door zowel de 14 als 15-1 te scoren beide op aangeven van Delano. Met de winst in deze wedstrijd is Zoutelande Kampioen.