Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, beide ploegen stonden met evenveel punten bovenaan. Geen rustige opbouw aan het begin van de wedstrijd maar gelijk vol gas met een mooi schot van Kevin dat door de keeper tot hoekschop werd verwerkt. Zoutelande trok vol ten aanval maar door balverlies op het middenveld was het na enkele minuten spelen Het Vlot dat bij balovername op een 1-0 voorsprong kwam. Zoutelande bleef goed voetballen en kreeg een paar zeer goede kansen. Kevin had een paar goede acties in huis maar Vincenzo en Wouter kregen de mooi opgezette aanvalllen niet in het doel. Ook een mooie dieptepass van Wouter kon Sjoerd niet tot doelpunt promoveren. Een ongelukkige botsing, knie tegen knie, betekende einde wedstrijd voor Sjoerd en Zoutelande had in het verdere verloop van de wedstrijd geen wissel meer. Kort voor rust onderschepte Delano de bal waarna Vincenzo het goed afmaakte en de 1-1 ruststand op het scorebord bracht. Kort na rust ging het mis omdat Rinko de bal maar half kon keren, door zijn benen rolde de bal zachtjes in het doel 1-2. Het spel golfde nu in hoog tempo heen en weer, beide ploegen kregen kansen, en 8 minuten voor het einde schoot Kevin raak wat de stand op 2-2 bracht. Vlak voor het einde was het Vincenzo die met een zeer bekeken bal de ploeg uit Zoutelande op voorsprong bracht, Het Vlot trok ten aanval maar wist niet meer te scoren. Een mooie en sportieve partij voetbal, in hoog tempo gespeeld. Klik voor de foto’s op onderstaande link.