Een mooie wedstrijd op het programma, de nr.1 Zoutelande, tegen de nr.2 Flamingo’s. Met goed positiespel en vlotte combinaties werd Zoutelande vanaf het begin op de eigen helft terug gedrongen en met enkele harde schoten werd reserve keeper Maas getest. Na 10 minuten spelen onderschepte Delano de bal op eigen helft, speelde diep op vincenzo die met een prachtige beweging de bal in één keer op de vrij staande Wouter speelde. Wouter plaatste de bal beheerst naast de keeper en in het doel 1-0. Enkele minuten later was het weer Maas die redding bracht op een hard ingeschoten vrije trap en zelfs een Flamingo’s speler hield de bal uit het Zoutelandse doel. In deze fase van de wedstrijd had de nummer twee zeker een doelpunt verdiend maar ze scoorden niet en het bleef tot aan de rust 1-0. In de tweede helft kwam Zoutelande steeds beter in het spel en beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Flamingo’s onderbrak een Zoutelandse aanval en ging ten aanval maar Sjoerd onderschepte de bal, dreef de bal op tot op de helft van de Flamingo’s en schoot keihard raak. Hierna volgde een moeilijke fase voor Zoutelande. Eerst moest Kevin voor twee minuten uit het veld en daarna raakte Delano geblesseerd. Flamingo’s rook een kans en trok vol ten aanval en zes minuten voor tijd moest de fantastisch keepende Maas dan toch capituleren, 2-1. Een spannende slotfase volgde met kansen voor beide ploegen. De Keeper van Flamingo’s trok ook mee ten aanval en schoot een paar keer gevaarlijk op doel. Één minuut voor tijd besliste Wouter het duel, hij scoorde met een bekeken bal vanaf eigen helft. 3-1 winst voor Zoutelande in een spannend en sportief duel. Klik op onderstaand link voor de foto’s.