Domburg trok een cirkel op voor het eigen doel maar met twee fraaie combinaties kwam Zoutelande al snel op een 2-0 voorsprong. Met een hard ingeschoten vrije trap kwam Domburg terug tot 2-1. In het tweede deel van de eerste helft werden de ruimtes steeds groter en leek Domburg weggespeeld te worden, Zoutelande liep uit naar een 4-1 ruststand. Na de rust ging Zoutelande niet goed om met de kansen en doordat de keeper van Domburg steeds verder naar voren ging spelen stond Zoutelande soms flink onder druk. Domburg kwam terug van 6-2 naar 6-4 en even leek het nog spannend te worden maar Zoutelande profiteerde toch van de ruimte die ontstond en met de score van 7-4 was de wedstrijd beslist. Klik op onderstaande link voor de foto’s.