Van het programma van vandaag bleven maar vier te spelen wedstrijden over en van de vier ploegen die De Meeuwen nog onder zich heeft kwam er niet één in actie. In de onderstaande opstelling is te zien dat Delano nog niet meedoet, hij heeft ook de training nog niet hervat zodat hij voorlopig nog niet zal spelen.

De openingsfase speelde zich vooral op het middenveld af, daar werden de meeste duels uitgevochten en het balbezit wisselde regelmatig. Goede aanvallen waren schaars, de thuisploeg kreeg een paar corners waarbij al bleek dat ze in de lucht sterker waren dan de Meeuwenverdediging. Een goede voorzet van Menno kwam voor de voeten van Jordan maar vanuit een zeer kansrijke positie schoot hij op de keeper. Vijf minuten later nam Jordan een vrije trap, de bal was echter net iets te hoog voor Vincenzo zodat die de bal over het doel kopte. Er stond nog net geen half uur op de klok toen Vincenzo het met een afstandsschot probeerde maar dat werd gepakt door de keeper. De thuisploeg kreeg een vrije trap te nemen die hoog in het doelgebied werd gegooid en van dichtbij binnengekopt 1-0. Zes minuten later een reuzenkans voor vvYerseke om de score te verdubbelen, een speler mocht vrij van op de rand van het doelgebied uithalen maar Alfaro bracht redding op de lijn, zodoende werd de ruststand 1-0. Vlak voor rust moest Erwin er nog met een blessure af, hij werd vervangen door Gennaro. De tweede helft was van beide ploegen niet best met veel balverlies en foute passes. Na tien minuten spelen werden Teun en Niels vervangen door Wessel en Sjoerd. Menno werd diep gestuurd en dacht de gelijkmaker binnen te schieten maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Met het inkorten van de speeltijd probeerden de bezoekers wat nadrukkelijker de aanval te zoeken en zo kreeg de thuisclub kansen op de counter. Zo kreeg na een half uur spelen Jordan een kans en moest Jesse bij de daarop volgende tegenaanval redding brengen. Naarmate de tweede helft vorderde kreeg vvYerseke steeds betere kansen, Jesse redde nog een keer knap en een goede kopkans werd gemist. Jur en Alfaro verlieten het veld en Nout en Vincent waren de vervangers. Acht minuten voor tijd was het vanuit een counter uiteindelijk raak, 2-0, en was de wedstrijd beslist. Vlak voor tijd counterde de thuisploeg nog naar 3-0 wat de eindstand was. In deze zeer matige wedstrijd was de aanvalslinie van vvYerseke duidelijk de sterkste linie op het veld wat dan ook bepalend was voor de uitslag. Bij De Meeuwen zat er weinig overtuiging in het spel en het zal dan ook beter moeten als men aanspraak wil maken op de punten.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Niels Sanderse, Maas Boogaard, Jur Brasser, Erwin Huibregtse, Vincenzo Lorello, Mike van Schaardenburg, Jordan Francke, Alfaro Pentury, Teun Steketee en Menno de Nooijer. en de reserves: Gennaro Eikenhout, Vincent Heeren, Nout de Waele, Sjoerd Melis, Wouter Duvekot, Wessel van der Stel en Milan Tevel.