Oostkapelle is een goed draaiende ploeg en De Meeuwen zou dan ook een hele goede dag moeten hebben om de tegenstander partij te geven, de absentie van Menno, Yannick(v/d W), keeper Jesse en Robin waren dan ook al een zware aderlating voor de ploeg uit Zoutelande. De laatste zat nog wel op de reservebank maar was eigenlijk niet wedstrijdfit, het leverde onderstaande opstelling op:

De thuisclub ging voortvarend van start met een goed schot dat maar net over ging, tien minuten later viel een afstandsschot wel onder de lat en was het 1-0. Het duurde tot de twintigste minuut voordat De Meeuwen iets onder de druk van Oostkapelle uit kwam en dat leverde ook nog de gelijkmaker op. Gennaro tikte de bal van dichtbij binnen na een voorzet van Delano. Zes minuten later werd het 2-1 door een penalty. Een overtreding op Kevin werd niet bestraft, Oostkapelle mocht doorgaan en scoorde de 3-0. De Meeuwen had weinig in te brengen tegen een goed spelend Oostkapelle dat De Meeuwen in een hoog tempo goed onder druk hield. Kevin verliet het veld en Sjoerd kwam er in. Even later werd het met een van richting veranderd schot 4-1. Met een fraai uitgevoerde aanval werd het vlak voor rust 5-1. Met de harde wind achter voor De Meeuwen was de tweede helft wat meer in evenwicht, na tien minuten spelen  kwam Jordi er in voor Gennaro. Uit een goed genomen vrije trap van Jordan kopte Vincenzo voorlangs. Na een slordige ingooi van Meeuwenzijde bracht Oostkapelle de score op 6-1 wat ook de einduitslag was.

Fotoalbum Oostkapelle-De Meeuwen.

Voor De Meeuwen: Youri Meyer, Dennis Tukker, Vincenzo Lorello, Mike van Schaardenburg, Maas Boogaard, Alfaro Pentury, Jordan Francke, Kevin Janse, Delano Langezaal, Gennaro Eikenhout en de reserves Sjoerd Melis, Robin Dek en Jordi Hamelink.