Sport

Het Vlot mocht aftrappen en ze speelden de bal goed rond, Zoutelande kwam nauwelijks aan de bal, en na enkele minuten spelen leverde het een eerste kans op. De eerste kans werd door het Vlot nog gemist maar enkele minuten later  was het wel raak, een goed uitgespeelde aanval werd binnengeschoten 1-0. Zoutelande ging nu in een hoger tempo spelen en dat leverde gelijk een paar kansen op, uit een pass van Delano wist Maas te scoren 1-1. Even later was het Delano die voor een voorsprong zorgde, vlak voor het doel ontworstelde hij zich van een tegenstander en schoot binnen 1-2. Maas bracht de ruststand van 1-3 op het scorebord met een afstandsschot waarin de keeper van Het Vlot zich enigszins in verslikte. Kort na rust leek de wedstrijd gespeeld, Jordan speelde de bal op Delano en na goed doorlopen kreeg hij de bal terug en schoot beheerst binnen 1-4. Enkele minuten later wist Het Vlot een doelpunt dichterbij te komen 2-4. Martijn zorgde na een combinatie met Delano er voor dat het verschil weer op drie doelpunten werd gebracht 2-5. De keeper van Het Vlot ging als extra veldspeler fungeren en dat leverde extra druk op voor het doel van Zoutelande, ze kregen de bal niet goed weggewerkt en het werd 3-5, met een paar goede reddingen voorkwam Rinko dat de tegenstander nog dichter naderde. Het vlot gooide alles op de aanval en nam daarbij veel risico, Delano profiteerde door drie maal te scoren 3-8 met in de slotseconde nog een doelpunt van het vlot wat resulteerde in een 4-8 eindstand. De nummer twee Flamingo’s speelde in de wedstrijd er na gelijk tegen Domburg.