In de onderstaande opstelling ziet u geen Alfaro en ook geen Jordan vanwege ziekte maar Gennaro is er weer wel bij.

Op het snelle kunstgras van Axel was de thuisclub veel beter en sneller aan de bal en dat resulteerde binnen vijf minuten al in een doelpunt, 1-0. Karel vlagde nog voor buitenspel maar de scheidsrechter ging er niet in mee. De Meeuwen probeerde wat meer naar voren te voetballen en kreeg ook nog een kans via Menno maar via een goede tegenaanval was het toch weer de thuisclub die scoorde. Fc Axel combineerde vlot en makkelijk en in de duels kwam De Meeuwen op zo’n zes posities duidelijk te kort. Na vijfentwintig minuten spelen viel vanuit een mooie aanval de 3-0 en vijf minuten later de 4-0. Teun en Jur verlieten het veld voor Robin en Nout. Kort voor rust werd vanaf de rand van zestien metergebied de 5-0 ruststand op het scorebord geschoten. Na rust wat meer balbezit voor de bezoekers maar echt grote kansen leverde het niet op, bij uitvallen waren de beste kansen nog voor Fc Axel maar Jesse bracht nog een paar keer goed redding. Na een kwartier spelen waren Kevin en Vincent de vervangers van Robin en Menno. Voor Vincent nog een enorme kans op de 5-1 maar hij schoot op de keeper, aan de andere kant voorkwam Maas de 6-0 door de bal van de lijn te halen. Sjoerd kwam er nog in voor Wessel maar doelpunten vielen er niet meer te noteren zodat de ruststand gelijk was aan de eindestand, 5-0 een terechte uitslag, De Meeuwen kon geen enkele aanspraak maken op een resultaat.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Niels Sanderse, Maas Boogaard, Jur Brasser, Gennaro Eikenhout, Delano Langezaal, Vincenzo Lorello, Teun Steketee, Wessel van der Stel, Mike van Schaardenburg en Menno de Nooijer. En de reserves: Nout de Waele, Kevin Janse, Robin Dek, Vincent Heeren, Sjoerd Melis en Youri Meijer.