Sport

In het begin van de wedstrijd had Domburg nog even balbezit maar dat werd snel overgenomen door Zoutelande. De koploper speelde echter niet snel genoeg en in de diepte was er te weinig beweging zodat de bal veelvuldig werd rondgespeeld. Domburg trok een handbalverdediging op rond het eigen doel en werd met een schaarse uitval gevaarlijk. De keeper kreeg een schot van Kevin niet onder controle waarop Wouter attent reageerde en de score opende. daarna nog wel wat kansjes en afstandsschoten maar tot aan de rust geen doelpunten meer.  Kort na rust werkte Kevin een hard genomen corner van Sjoerd binnen, na dit doelpunt moest Domburg proberen om aanvallender te spelen en kwam er meer ruimte op het veld. Na een mooie actie van Kevin schoot Ricardo de 3-0 binnen. Ook bij het vierde doelpunt was Kevin weer betrokken, zijn schot op doel kreeg de keeper niet onder controle en weer was het Wouter die de rebound binnen schoot. De goed spelende Vincenzo mocht de 5-0 maken vanaf de penaltystip na hands van een Domburg speler. Vincenzo zorgde ook voor het slotakkoord door de 6-0 te scoren na een prachtige combinatie met Ricardo. Keeper Rinko kwam weinig in beeld.