De eerste wedstrijd van De Meeuwen op het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi in Goes was tegen Jong Ambon, die ploeg speelde de bal vanaf de aftrap goed rond en had een licht veldoverwicht. Na zes werd keeper Jesse verrast door een afstandsschot en één minuut later stond het al 0-2, het leek een gespeelde wedstrijd. Maar met nog zeven minuten op de klok maakte Kevin met een afstandsschot de aansluitingstreffer. Met een hard en bekeken schot in de bovenhoek zorgde Kevin ook voor de gelijkmaker. Ook voor Jong Ambon nog een paar kansen maar Jesse redde knap. Met nog 1.22 minuut te spelen knalde Martijn de 3-2 binnen, de overwinning kwam niet meer in gevaar en de eerste drie punten waren een feit.
De volgende tegenstander was Apollo, hier had de Meeuwen een duidelijk veldoverwicht maar een doelpunt bleef nog uit. Het was Yannick die na zeven minuten spelen met een mooie actie het openingsdoelpunt scoorde. Vier minuten later bracht Jordan de score op 2-0. Nu kreeg Apollo ook wat kansen maar Jesse hield zijn doel schoon. In de slotminuut was het Vincenzo die de eindstand van 3-0 op het scorebord bracht en zo werd ook wedstrijd twee gewonnen.
Lewedorpse Boys was tegenstander nummer drie. De Meeuwen had vanaf de aftrap het meeste balbezit en  er werd beheerst naar een opening gezocht. Meer balbezit en wat kansen maar het duurde vijf minuten voordat Vincenzo met een goed schot de score opende. Een minuut later was het raak voor Sjoerd na een mooie pass in de breedte van Yannick. Ook in deze wedstrijd bij de stand van 2-0 wat meer kansen voor de tegenstander maar het was Wouter die scoorde, weer op aangeven van Yannick, die sloot de wedstrijd in stijl af door na een mooie balcontrole de 4-0 binnen te schieten.
Als laatste de poulewedstrijd tegen RCS die ook nog al hun wedstrijden hadden gewonnen. RCS mocht aftrappen en begon gelijk goed, ze waren meer en beter aan de bal. De Meeuwen trok een soort handbalverdediging op voor het doel, RCS kreeg wel wat kansen maar scoorde niet. Daarna een fase waarin De Meeuwen beter was, ook hier wat kansen en afstandschoten maar ook geen doelpunt. Met nog zes minuten te spelen kreeg Jordan geel en dat betekende een tijdstraf van twee minuten. RCS haalde direct voordeel uit deze overtal situatie door uit een goed uitgespeelde aanval te scoren. In de laatste minuten nam de Meeuwen steeds meer risico en bracht ook een veldspeler in voor de keeper, balverlies bij een aanval bracht RCS op 2-0.
Na de poulefase was Kloetinge de eerste tegenstander. Kloetinge begon de wedstrijd in een te laag tempo om het De Meeuwen lastig te maken en het was Wouter die op aangeven van Kevin scoorde. Een paar minuten later schoot Jordan op doel uit een voorzet van Kevin. Via een speler van Kloetinge verdween de bal in het doel, 2-0 en er leek geen vuiltje aan de lucht. Met nog zes minuten op de klok trok De meeuwen met veel spelers ten aanval en daarbij werd zeer slordig balverlies geleden. Kloetinge schakelde razendsnel om en maakte de aansluitingstreffer. Maar één minuut later stond de stand, na een mooie aanval van Kloetinge, al gelijk. Twee minuten voor tijd volgde ook de 3-2 en vlak voor het eindsignaal zelfs de 4-2.
Voor de plaatsen 5-8 moest De Meeuwen aantreden tegen de Bevelanders met oud Meeuwen keeper Denni Oosse in de gelederen. De Meeuwen was in deze wedstrijd de betere ploeg maar keeper Oosse hield lange tijd zijn doel schoon. pas twee minuten voor tijd was het Kevin die de score openbrak op aangeven van Wouter. Even later de 2-0 van Vincenzo op aangeven van Kevin die zelf de 3-0 nog scoorde waarna gelijk het eindsignaal volgde.
Dat betekende dat De Meeuwen in de laatste wedstrijd moest aantreden tegen Luctor voor de 5/6 de plaats. Beide ploegen waren de gespeelde wedstrijden duidelijk aan te zien waarbij De Meeuwen toch de fitste indruk maakte. meer balbezit en beter spel leidde uiteindelijk naar een vrij simpele overwinning. Na een paar minuten scoorde Vincenzo de openingstreffer op aangeven van Jordan. Een verre ingooi van Jesse werd door Jordan goed afgemaakt, 2-0. Een paar minuten voor tijd maakte Kevin met een mooie actie de 3-0 waarna Luctor nog iets terug deed en de eindstand op 3-1 bepaalde.
Alles bij elkaar toch weer een mooi toernooi voor het team van De Meeuwen waarbij een vijfde plaats niet slecht is als je ziet dat alleen ploegen als Vlissingen, RCS, Goes en Kloetingen boven je eindigen. Met Jong Ambon was het krachtsverschil niet groot maar de andere wedstrijden werden toch vrij gemakkelijk gewonnen.
Klik op onderstaande link voor de foto’s.