Vandaag weer eens een thuiswedstrijd na twee verre uitwedstrijden, Meeuwentrainer Daan Eikenhout kon weer beschikken over keeper Milan Tevel en aanvoerder Vincenzo Lorello. Er werd gekozen voor een 4-4-2 opstelling met Robin in de basis links voorin wat onderstaande opstelling opleverde.

vvSHO, uit Oud-Beijerland, had nog het maximale aantal punten behaald met twee winstpartijen en één duel gestaakt. Dat was aan het begin van de wedstrijd aan het spelbeeld niet terug te zien want beide ploegen waren voetballend in evenwicht. De eerste kans was voor de thuisploeg, na een goede actie van Menno kon Robin vrij op doel schieten maar zijn schot werd door de doelman tot corner getikt. Enkele minuten later weer een goede redding van de SHO doelman, hij tikte de bal uit de kruising na een hard geplaatst schot van Menno. Een goede fase van De Meeuwen maar het leverde helaas geen doelpunt op. Aan de andere kant gaat een bal vlak voorlangs het Meeuwendoel maar er is geen speler van SHO in de buurt om de bal binnen te tikken en het is Maas die de bal tot corner verwerkt. Beide ploegen zoeken de aanval en er is veel ruimte op het veld, Delano geeft nog een keer goed voor en Robin probeert vallend raak te koppen maar hij kan net niet bij de bal. In de laatste tien minuten voor de rust gaat SHO wel steeds beter spelen en heeft het meer balbezit, tot grote kansen leidt dat niet en zo wordt de rust bereikt met een 0-0 stand. Al laat een krappe terugspeelbal van Martijn de Meeuwensupporters nog even zweten. Na de rust is het de thuisploeg die goed uit de kleedkamer komt en met een paar mooie aanvallen start met o.a. een goed schot van Menno. Maar ook SHO zoekt de aanval en komt een paar keer gevaarlijk door, op een schot in de korte hoek brengt Milan knap redding. Na twintig minuten spelen verlaat Delano het veld en komt Alfaro er in. na 25 minuten spelen wordt Menno in de diepte aangespeeld door Robin, Menno sprint met een tegenstander naast zich richting keeper en scoort knap, een mooie 1-0 voorsprong. Erg lang wordt van de voorsprong niet genoten voor de thuisploeg volgt een rommelige fase met ballen die maar half geraakt en dus slecht weggewerkt worden. SHO profiteert en schiet van dichtbij raak, 1-1. Na een half uur spelen komt Gennaro voor Martijn en even later David voor Menno. In de slotfase is SHO de ploeg die wat beter voetbal speelt en het gelijke spel is dan ook terecht, beide ploegen hadden kunnen winnen en ook verliezen. De Meeuwen heeft op inzet het eerste punt gehaald en over de hele wedstrijd gezien deed men voetballend zeker niet onder voor de tegenstander, klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum De Meeuwen-vvSHO 1-1

Voor De Meeuwen: Milan Tevel, Martijn Houterman, Maas Boogaard, Vincenzo Lorello, Delano Langezaal, Yannick van de Woestijne, Jordan Francke, Yannick Melis, Robin Dek, Menno de Nooijer en de reserves: Alfaro Pentury, Gennaro Eikenhout, David Wattel en Youri Meijer.