Vanwege vakanties zien we in de oefenperiode vaak een wisseling van spelers wat natuurlijk niet zo erg is, zo krijgt iedereen een kans. In vergelijking met vorige week geen Mike, Erwin en Vincent in de basis maar in plaats daarvan Jordan, David en Alfaro. Het leverde onderstaande opstelling op:

Vandaag opnieuw een Belgische tegenstander, KVV Windeke, en alhoewel zij een niveau lager spelen dan de tegenstander van vorige week was al na een paar minuten spelen duidelijk dat ze beter gegroepeerd speelden en meer druk gaven dan KFC Sinaai vorige week zodat de thuisploeg minder ruimte kreeg. Toch begon De Meeuwen met een paar goede aanvallen, een goede pass van Maas op Niels leverde een goede voorzet op maar geen doelpunt. Er waren nog maar 7 minuten gespeeld als David geblesseerd raakte en zich moest laten vervangen door Vincent, die ging in de aanval spelen en Jordan zakte een linie. Zonder echt goed te voetballen had De Meeuwen toch een veldoverwicht en het meeste balbezit maar de gevaarlijkste momenten kwamen uit een serie corners. Zo kwam een corner van Jordan bij Maas terecht maar die kon vlak voor het doel de bal niet vol raken. Menno probeerde het met een omhaal en een hard schot maar ook hij wist het net niet te vinden. Tien minuten voor rust een goed opgezette aanval, Gennaro zet scherp voor maar Menno komt net te kort om te scoren. De Meeuwen geeft in de eerste helft weinig weg, krijgt zelf wat kansen maar de ruststand is 0-0. Gelijk aan het begin van de tweede helft een grote kans voor Jordan, de Belgische keeper komt ver uit zijn doel en mist de bal, Jordan plaatst de bal van ver richting leeg doel maar de bal gaat net naast. Ondertussen wordt het spel van de thuisploeg steeds slordiger, het speeltempo is te traag en de passes zijn onnauwkeurig, hierdoor komen de bezoekers steeds beter in hun spel. Na ruim een kwartier spelen in de tweede helft gaan Vincent en Gennaro er af, Wouter en Benjamin zijn de vervangers. Voetballend gezien is de wedstrijd voor de thuisploeg klaar, van goed spel is geen sprake meer en er wordt veel balverlies geleden. Zo kunnen de bezoekers in de laatste tien minuten na slordig balverlies snel oprukken richting Meeuwendoel en krijgen ze twee uitgelezen mogelijkheden om alleen voor Jesse te scoren maar de ballen gaan hoog over en zo blijft het 0-0.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Niels Sanderse, Maas Boogaard, Alfaro Pentury, Gennaro Eikenhout, Sjoerd Melis, David Wattel, Delano Langezaal, Teun Steketee, Jordan Francke en Menno de Nooijer en de reserves: Jordi Hamelink, Wouter Duvekot, Benjamin Matser en Vincent Heeren.