De competitie is voorlopig (?) beëindigd, echt goed getraind kan er niet meer worden maar een oefenwedstrijd kan nog wel. Vandaag een uitwedstrijd op het kunstgras bij Bevelanders, een team waar we de laatste jaren niet veel tegen spelen. Vincenzo, Teun en Menno kregen vrijaf, op onderstaande plaatje ziet u de opstelling.

Zowel Bevelanders als De Meeuwen zetten in de openingsperiode een paar aanvallen op die voor beide ploegen een paar corners opleverden. Bevelanders heeft een paar snelle aanvallers die goed werden ingespeeld, bij een aanval door het midden kwam Jesse goed uit z’n doel om de bal tegen te houden. Aan de andere kant viel een door Jordan genomen corner voor Wessel zijn voeten en die prikte van dichtbij raak, 0-1. Nogmaals werd Jesse getest met een hard schot van net buiten de “16” maar hij kreeg er net zijn hand tegen en zo bleef De Meeuwen nog op voorsprong. Met twee goede dieptepasses werden zowel Wessel als Kevin goed weggestuurd maar doelman Oosse voorkwam in beide gevallen een doelpunt. In de 25ste minuut weer een Bevelanders aanval waarbij een speler in het midden goed werd aangespeeld, deze keer schoot hij hard raak zodat de stand weer gelijk was. In de rust werden Sjoerd, Wouter en Alfaro vervangen voor Mike, Noud en David. De tweede helft speelde zich meer op de helft van de Bevelanders af, die ploeg loerde op de counter. Een paar goede passes van Gennaro en Kevin hadden een beter lot verdiend maar konden net niet worden afgemaakt door Wessel, Delano en Jordan. Wessel werd vervangen door Vincent en even later kwam Sjoerd er weer in voor Gennaro. In het laatste kwartier van de wedstrijd zakten de concentratie en het tempo ver weg en volgden er ook nogal wat foute passes, hierdoor kreeg de thuisploeg met uitvallen nog drie goede kansen maar die werden niet benut waardoor de stand 1-1 bleef.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Sjoerd Melis, Maas Boogaard, Niels Sanderse, Gennaro Eikenhout, Alfaro Pentury, Wessel van der Stel, Wouter Duvekot, Delano Langezaal, Kevin Janse, Jordan Francke en de reserves: David Wattel, Vincent Heeren, Noud de Waele en Mike van Schaardenburg.