Eerst was er een oefenwedstrijd gepland tegen RCS maar die moesten een bekerwedstrijd spelen, aangezien Arnemuiden de enige beschikbare tegenstander was werd daar maar tegen gespeeld ondanks het feit dat men elkaar zaterdag weer voor de beker treft. De Meeuwen begon in onderstaande opstelling:

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd en zochten de aanval, wat De Meeuwen betreft werd daarbij vaak Menno gezocht met de lange bal. naarmate de wedstrijd vorderde kwam Arnemuiden steeds beter in het spel, ze speelden de bal goed rond en wisten simpel de vrije man te vinden. Na 15 minuten spelen leverde dat de 1-0 op, met een goede steekpass door het midden werd een volledig vrijstaande Arnemuiden speler bereikt die het alleen voor Jesse goed afmaakte. In deze fase van de wedstrijd speelde Arnemuiden goed en de ploeg uit Zoutelande had weinig in te brengen, de opbouw stokte al bij de verdediging die de bal niet kwijt kon. Na 25 minuten spelen dezelfde situatie als bij het doelpunt, na een steekpass dook een vrije man voor Jesse op, de Meeuwenkeeper bracht deze keer echter goed redding met de vingertoppen. Na een half uur spelen gingen Delano en Yannick er af en kwamen Gennaro en Jordan er in. Vlak voor rust nog een kansrijke Arnemuiden aanval maar de bal ging via de buitenkant van de paal naast. Ook voor de Meeuwen nog een goede kans maar het schot van Menno was niet hard genoeg om de keeper te verrassen, hij kreeg de bal goed aangespeeld van Jordan. In de rust Erwin vervangen door Jordi en Jesse door Milan. Na de rust een ander Meeuwen, ze zaten veel korter op de bal en Arnemuiden kreeg zo minder ruimte om te voetballen. Toch nog een paar uitvallen van Arnemuiden waarbij Milan een keer heel knap redde. Na een corner van Arnemuiden komt De Meeuwen er goed uit maar het schot van Menno gaat net voorlangs. Na zo’n 15 minuten spelen weer twee wissels, nu gaan Kevin en Jesper er uit en komen Delano en Yannick er weer in. Gelijk daarop weet Menno te scoren, Arnemuiden leidt slordig balverlies waarvan Alfaro goed profiteert, die bedient Menno en die prikt raak. Even later is het weer Menno die vrijkomt voor de keeper, nu na een goede bal van Jordi. De Arnemuiden keeper is er deze keer echter goed bij en geeft Menno geen kans. Na twintig minuten spelen gaat Alfaro er uit en komt Erwin er weer in. Na een goede uitval van Arnemuiden mag een speler alleen op Milan af, de Arnemuiden speler wacht te lang en Vincenzo kan het schot nog blokkeren. De ruimtes op het veld worden steeds groter en Menno zet een mooie combinatie op met Jordan, hij krijgt de bal terug maar scoort niet. Op het laatst van de wedstrijd is het Arnemuiden dat nog even aanzet en een goede kans krijgt maar ook zij weten het winnende doelpunt niet te scoren, het blijft 1-1. Klik op onderstaande link voor de foto’s.

Fotoalbum Arnemuiden-De Meeuwen vriendschappelijk.

Voor De Meeuwen: Jesse Kerkhove, Martijn Houterman, Maas Boogaard, Vincenzo Lorello, Erwin Huibregtse, Delano Langezaal, Jesper de Vlieger, Alfaro Pentury, Kevin Janse, Menno de Nooijer, Yannick Melis, Gennaro Eikenhout, Jordan Francke, Jordi Hamelink en Milan Tevel.